revertentes Napisano 9 Październik 2012 Autor Napisano 9 Październik 2012 Witam, to że lipa perfidna to wiem :P ale chodzi mi o to czy to kopia" konkretnego odznaczenia czy kogos wyobraźnia poniosła ?
R51 Napisano 11 Październik 2012 Napisano 11 Październik 2012 Wieniec podobny do Luftwaffe, nakładka z cynkowej klamry WL stanowiła bazę do radosnej twórczości z woskiem w roli głównej.
HASAG40 Napisano 10 Październik 2012 Napisano 10 Październik 2012 i dobrze że zakończyłeś aukcję wystaw jako lipę i bedziesz miał problem z głowy bo na to jeleń raczej sie nie trafi za jakieś duże pieniadze a można tylko mieć jaja z jakimś nadgorliwym kupującym pozdro;-)
revertentes Napisano 11 Październik 2012 Autor Napisano 11 Październik 2012 ta kupa nie jest moja,lecz kolegi za flaszkę mi chciał to ożenić,z kąt on to ma nie wiem...także bez posądzeń proszę.A, że stało tam gdzie stało to wiedziałem o tym...doskonale...mimo to mógł by mi ktoś odpowiedzieć na pytanie jakie było zadane ? Bez offtopow ?
steell Napisano 11 Październik 2012 Napisano 11 Październik 2012 Potraktuj jak fantazję :)Runy sytuują odznakę w dosyć konkretnym okresie, natomiast czaszka to już SF pierwszej wody, kosmita by się jej nie wyparł.
revertentes Napisano 9 Październik 2012 Autor Napisano 9 Październik 2012 Witam, to że lipa perfidna to wiem :P ale chodzi mi o to czy to kopia" konkretnego odznaczenia czy kogos wyobraźnia poniosła ?
Pytanie
revertentes
Witam, to że lipa perfidna to wiem :P ale chodzi mi o to czy to kopia" konkretnego odznaczenia czy kogos wyobraźnia poniosła ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.