brudnyharry Napisano 9 Październik 2012 Napisano 9 Październik 2012 Witam.Jacuś gratuluje jeszcze raz.Niechaj się twoje dwa skarby chowają zdrowo i rosną jak na drożdżach.Pozdrowienia dla Ani.Wytrwałości Ci jeszcze życzę.
Boer Napisano 9 Październik 2012 Napisano 9 Październik 2012 A kolega, za przeproszeniem jak to zmajstrowal? to tak z ciekawosci , bo mnie to tak po jednemu kapalo.Zdrowia dla mamusi, cierpliwosci dla tatusia zycze.
RAJTAR Napisano 10 Październik 2012 Autor Napisano 10 Październik 2012 - Już razem w domu.- Lekka nerwówka.- Wykrywacz zakonserwowany i schowany.- Do wiosny pozostały wspomnienia i czyszczenie fantów ;)pozdrawiam RAJTAR
traper6 Napisano 11 Październik 2012 Napisano 11 Październik 2012 ...- Do wiosny pozostały wspomnienia i czyszczenie fantów..."Czyścić to Ty będziesz nie fanty, tylko ojszczane i ojsrane dupska :))))
RAJTAR Napisano 11 Październik 2012 Autor Napisano 11 Październik 2012 i oliwka się przyda... traper, jakie dupska?! toż te dupeczki są nie większe niż wyświetlacz w rutusie ;)
traper6 Napisano 11 Październik 2012 Napisano 11 Październik 2012 Po podtarciu i umyciu po raz iluś tam setny razy,sam stwierdzisz że to nie dupeczki, tylko dupska :)))Moja córcia ma 22 lata, ale pamietam. PAMIĘTAM !!! A pampersy były wtedy bardzo drogie.... i dodatkowo pranie pieluch....
woytas Napisano 11 Październik 2012 Napisano 11 Październik 2012 Jaś za chwile w dziady popadniesz...I podziwiam zapał Jacka - ja jestem wyleczony z obsługi planktonu po wsze czasy....
RAJTAR Napisano 11 Październik 2012 Autor Napisano 11 Październik 2012 No i stało się ... córa postawiła takiego klocuszka", że palce lizać...przewijałem i tym samym już nie jestem rodzicielską dziewicą ;) zaczynam też lepiej rozumieć trapera i woytasa ;)
cuma Napisano 11 Październik 2012 Napisano 11 Październik 2012 pozwolisz RAJTAR, że i ja, dziadek cuma do gratulacji się przyłączę!i wiedz, że...małe dzieci-małe problemyduże dzieci-o...o...o!nie raz i nie dwa będziesz z przyjemnością te klocuszki" z rozrzewnieniem wspominał!a co do oliwki... wnuka mojego dupsko tak znakomitego produktu nie toleruje!i dziadek cuma dostał mały zapasik do fantów" moczenia!ale fanciki" pachną!i jak tu wnuka nie kochać?!jeszcze raz gratuluję i wytrwałości życzę!pozdro.
RAJTAR Napisano 11 Październik 2012 Autor Napisano 11 Październik 2012 dzięki cuma, mnie bardziej przekonują jednak te buteleczki w tle;) mam nadzieję, że ich zawartość spożywasz a nie moczysz w nich monetek ;)
cuma Napisano 11 Październik 2012 Napisano 11 Październik 2012 dobrze kombinujesz!ich zawartość służy mi tylko i wyłącznie do wzmacniania mojego styranego długim życiem organizmu!i obiecuję Ci, że w sobotę, wzniosę toast za zdrowie Twoje, zdrowie Szanownej i Dzielnej Małżonki Twojej i jak najbardziej,Skarbów Twoich Najdroższych!pozdro.
RAJTAR Napisano 12 Październik 2012 Autor Napisano 12 Październik 2012 Dzięki cuma, ja też bym wzmocnił organizm ale muszę być w ciągłej gotowości, co by być uczciwym w stosunku do maluchów, wiesz jak to jest rano zdrowy po obiedzie chory...(odpukać w niemalowane)
cuma Napisano 13 Październik 2012 Napisano 13 Październik 2012 RAJTAR!- dla Waszych Skarbów dużo zdrowia i beztroskiego dzieciństwa!a Wam Rodzicom- cierpliwości i wygranej w totolotka! życzy cuma. ZDROWIA!!!
RAJTAR Napisano 14 Październik 2012 Autor Napisano 14 Październik 2012 cuma niech Ci Bozia wynagrodzi w czym chcesz , a ponieważ masz już chyba wszystko czego ja się dorabiam to niech nagrodą będą niespotykane fanty, drogie trunki, i dużo zdrowia.serdecznie pozdrawiam i zapraszam na wiosnę na małopolskie wykopki ;) - o nocleg, jedzonko i moc atrakcji możesz się nie martwić.
cuma Napisano 15 Październik 2012 Napisano 15 Październik 2012 ...i moc atrakcji"-RAJTAR, ja już pakować się zacząłem, gdy po chwili dotarło do mnie, ze to na wiosnę ma być!żartuję oczywiście.dziękuję za zaproszenie!nie wiem tylko, czy jeszcze w kraju będę.pracy znależć nie mogę, kuroniówka się skończy {jak za nią żyć?!} i cały dorobek" do lombardu i na alle... trafi!nie ważne!dziękuję też za życzenia!fanty i zdrówko jak najbardziej!pozdrowienia dla całej Rodzinki!cuma
arci Napisano 16 Październik 2012 Napisano 16 Październik 2012 No RAJTAR gratuluję trafienia :):)Zdrów
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.