brudnyharry Napisano 9 Październik 2012 Share Napisano 9 Październik 2012 Witam.Jacuś gratuluje jeszcze raz.Niechaj się twoje dwa skarby chowają zdrowo i rosną jak na drożdżach.Pozdrowienia dla Ani.Wytrwałości Ci jeszcze życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 9 Październik 2012 Share Napisano 9 Październik 2012 A kolega, za przeproszeniem jak to zmajstrowal? to tak z ciekawosci , bo mnie to tak po jednemu kapalo.Zdrowia dla mamusi, cierpliwosci dla tatusia zycze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 10 Październik 2012 Autor Share Napisano 10 Październik 2012 - Już razem w domu.- Lekka nerwówka.- Wykrywacz zakonserwowany i schowany.- Do wiosny pozostały wspomnienia i czyszczenie fantów ;)pozdrawiam RAJTAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 11 Październik 2012 Share Napisano 11 Październik 2012 ...- Do wiosny pozostały wspomnienia i czyszczenie fantów..."Czyścić to Ty będziesz nie fanty, tylko ojszczane i ojsrane dupska :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 11 Październik 2012 Autor Share Napisano 11 Październik 2012 i oliwka się przyda... traper, jakie dupska?! toż te dupeczki są nie większe niż wyświetlacz w rutusie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 11 Październik 2012 Share Napisano 11 Październik 2012 Po podtarciu i umyciu po raz iluś tam setny razy,sam stwierdzisz że to nie dupeczki, tylko dupska :)))Moja córcia ma 22 lata, ale pamietam. PAMIĘTAM !!! A pampersy były wtedy bardzo drogie.... i dodatkowo pranie pieluch.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Październik 2012 Share Napisano 11 Październik 2012 Jaś za chwile w dziady popadniesz...I podziwiam zapał Jacka - ja jestem wyleczony z obsługi planktonu po wsze czasy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 11 Październik 2012 Autor Share Napisano 11 Październik 2012 No i stało się ... córa postawiła takiego klocuszka", że palce lizać...przewijałem i tym samym już nie jestem rodzicielską dziewicą ;) zaczynam też lepiej rozumieć trapera i woytasa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 11 Październik 2012 Share Napisano 11 Październik 2012 pozwolisz RAJTAR, że i ja, dziadek cuma do gratulacji się przyłączę!i wiedz, że...małe dzieci-małe problemyduże dzieci-o...o...o!nie raz i nie dwa będziesz z przyjemnością te klocuszki" z rozrzewnieniem wspominał!a co do oliwki... wnuka mojego dupsko tak znakomitego produktu nie toleruje!i dziadek cuma dostał mały zapasik do fantów" moczenia!ale fanciki" pachną!i jak tu wnuka nie kochać?!jeszcze raz gratuluję i wytrwałości życzę!pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 11 Październik 2012 Autor Share Napisano 11 Październik 2012 dzięki cuma, mnie bardziej przekonują jednak te buteleczki w tle;) mam nadzieję, że ich zawartość spożywasz a nie moczysz w nich monetek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 11 Październik 2012 Share Napisano 11 Październik 2012 dobrze kombinujesz!ich zawartość służy mi tylko i wyłącznie do wzmacniania mojego styranego długim życiem organizmu!i obiecuję Ci, że w sobotę, wzniosę toast za zdrowie Twoje, zdrowie Szanownej i Dzielnej Małżonki Twojej i jak najbardziej,Skarbów Twoich Najdroższych!pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 12 Październik 2012 Autor Share Napisano 12 Październik 2012 Dzięki cuma, ja też bym wzmocnił organizm ale muszę być w ciągłej gotowości, co by być uczciwym w stosunku do maluchów, wiesz jak to jest rano zdrowy po obiedzie chory...(odpukać w niemalowane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 13 Październik 2012 Share Napisano 13 Październik 2012 RAJTAR!- dla Waszych Skarbów dużo zdrowia i beztroskiego dzieciństwa!a Wam Rodzicom- cierpliwości i wygranej w totolotka! życzy cuma. ZDROWIA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 14 Październik 2012 Autor Share Napisano 14 Październik 2012 cuma niech Ci Bozia wynagrodzi w czym chcesz , a ponieważ masz już chyba wszystko czego ja się dorabiam to niech nagrodą będą niespotykane fanty, drogie trunki, i dużo zdrowia.serdecznie pozdrawiam i zapraszam na wiosnę na małopolskie wykopki ;) - o nocleg, jedzonko i moc atrakcji możesz się nie martwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 15 Październik 2012 Share Napisano 15 Październik 2012 ...i moc atrakcji"-RAJTAR, ja już pakować się zacząłem, gdy po chwili dotarło do mnie, ze to na wiosnę ma być!żartuję oczywiście.dziękuję za zaproszenie!nie wiem tylko, czy jeszcze w kraju będę.pracy znależć nie mogę, kuroniówka się skończy {jak za nią żyć?!} i cały dorobek" do lombardu i na alle... trafi!nie ważne!dziękuję też za życzenia!fanty i zdrówko jak najbardziej!pozdrowienia dla całej Rodzinki!cuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 No RAJTAR gratuluję trafienia :):)Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.