qviatus Napisano 6 Październik 2012 Autor Napisano 6 Październik 2012 Witam,proszę o ID tego przedmiotu. Mam wrażenie, że to coś wojskowego.Długość przedmiotu: 8,5 cm.Po obu stronach ornamenty.
qviatus Napisano 6 Październik 2012 Autor Napisano 6 Październik 2012 Witam,proszę o ID tego przedmiotu. Mam wrażenie, że to coś wojskowego.Długość przedmiotu: 8,5 cm.Po obu stronach ornamenty.
jarzabek Napisano 6 Październik 2012 Napisano 6 Październik 2012 'amulet' i wierzymy na sloworodan moze cos wiecej, przyklady cos do porownania ?ja napisze zdobiona blaszka z dziurką i ?
kamilw96 Napisano 6 Październik 2012 Napisano 6 Październik 2012 coś jak wskazówka od zegara ale wzorki są z dwóch stron może być jakiś amulet.
rodan Napisano 6 Październik 2012 Napisano 6 Październik 2012 ja napisze zdobiona blaszka z dziurką" I w porządku.
Elandil Napisano 6 Październik 2012 Napisano 6 Październik 2012 żadna wskazówka, po pierwsze to ręczna robota a po drugie kształt i zdobienia z dwóch stron każą sądzić że to raczej jakaś ozdóbka.
qviatus Napisano 6 Październik 2012 Autor Napisano 6 Październik 2012 tak wygląda z boku...początkowo myślałem, że to końcówka widelca ale jest za cienki ...co to właściwie jest?
rodan Napisano 6 Październik 2012 Napisano 6 Październik 2012 Fakycznie może być wskazówka od Zegara.
Pytanie
qviatus
Witam,
proszę o ID tego przedmiotu.
Mam wrażenie, że to coś wojskowego.
Długość przedmiotu: 8,5 cm.
Po obu stronach ornamenty.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.