tomekignac Napisano 3 Październik 2012 Autor Share Napisano 3 Październik 2012 witam, krótkie pytanie- ile można dać za visa w takim stanie (wykop, niekompletny, itd.); z góry dziękuję i pozdrawiam)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 Zalezy od humoru sedziego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon125 Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 a co w tym akurat egzemplarzu jest nielegalnego ja się pytam kolego Boer :) ? Mogę czegoś nie wiedzieć oczywiście,tego nie wykluczam. Jednak chciałbym się dowiedzieć.Cena to pojęcie subiektywne. Dla jednego wart mniej,dla drugiego więcej. Dla przykładu ostatnio zobaczyłem nieśmiertelnik na allegro który był za 135 zł i nie zszedł.Jak tylko zobaczyłem miejscowość,byłem w stanie dać 200. Niestety za późno. Sprzedany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 W kwestii nielegalności jest w pokracznej ustawie wpis na temat szkieletu broni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 ale same okładki bym wziął :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 4 Październik 2012 Share Napisano 4 Październik 2012 Dragon, znasz istotne czesci skladowe pistoletu? to teraz poczytaj ustawe o bronii i amunicji, a potem skojarz fotke z paragrafami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 4 Październik 2012 Share Napisano 4 Październik 2012 Nie ma lufy,zamka jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 4 Październik 2012 Share Napisano 4 Październik 2012 Na flache bym dał..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.