Weteran-39 Napisano 1 Październik 2012 Napisano 1 Październik 2012 Mimo wszystko klimat jest.Chwała darczyńcy.
ktos451 Napisano 3 Październik 2012 Napisano 3 Październik 2012 Klimat, nie jestem na 100% pewny (bo małe zdjęcie), ale obok mauserków stoi chyba wiatrówka z dolnym lub bocznym naciągiem - i to są te szczegóły które psują fajny klimat.Tutaj są jeszcze zdjęcia - i jak pisałem dużo rudych fantów, za dużo - czy konserwacja jest tak droga? Przecież można systematycznie po jednym, dwa fanty dziennie czyścić (bo rozumiem, że gdy dostali 30 eksponatów to jednego dnia nie wyczyszczą)http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120730/POWIAT08/120739936§ioncat=photostory15Może sądzicie że jestem zły, bee i w ogóle, że nie szanuję czyjejś pracy - ale jak tak dalej będzie to niektóre eksponaty rozlecą się na pułkach, a klimat - jak już pisałem szczegóły. Zaznaczam, że pomysł ekspozycji np. ten drewniany schron bardzo mi się podoba, ale trzeba to muzeum trochę dopracować.
gino Napisano 4 Październik 2012 Napisano 4 Październik 2012 może trochę nie na temat ale zapytam.. po czym jest ta (beczka, balon) stojący po prawej stronie na zdjęciu powyżej???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.