karolx Napisano 26 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2012 W ubiegłym tygodniu policja dokonała przeszukania u naszego kolegi Darka czołgiem,na polecenie kieleckiej prokuratury.Zabezpieczono kilka fantow.Puste skorupy,cześci broni,amunicje.Jest podejrzany o handel bronią i amunicją.Ciekawe gdzie trafią zabezpieczone eksponaty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.K. Dezerter Napisano 5 Październik 2012 Share Napisano 5 Październik 2012 A co kolega takiego zrobił że mniał nalot? Jeśli można wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 6 Październik 2012 Share Napisano 6 Październik 2012 Pewnie handlował na znanym portalu aukcyjnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 6 Październik 2012 Share Napisano 6 Październik 2012 Policja dokonała przeszukania czołgiem???Policja ma czołgi do przeszukań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 6 Październik 2012 Share Napisano 6 Październik 2012 może na poligonie mieszka?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolx Napisano 6 Październik 2012 Autor Share Napisano 6 Październik 2012 Czołgiem to ksywa kolegi,nie sprzedawał nic na znanym portalu.Został sprzedany przez psełdo kolege.Ci co znają czołga wiedzą co to za człowiek,społecznik,pasjonat.Fanty które znałazł w miare swoich możliwości odnawiał i przekazywał do placówek muzealnych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 6 Październik 2012 Share Napisano 6 Październik 2012 Może na poligonie Mieszka I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 6 Październik 2012 Share Napisano 6 Październik 2012 Nic się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolx Napisano 6 Październik 2012 Autor Share Napisano 6 Październik 2012 Drodzy koledzy i koleżanki-!,,piszę od kolegi karolax,bo tak dawno nie byłem na tym portalu,że zapomniałem hasło-!. Wiem że teraz już wielu ludzi młodych siedzi na tym portalu,ja mało czasu mam teraz na pisanie,ale jak widzę że ktoś mnie próbuje obrazić,lub nie wie kto ja jestem-?,to niech źle nie pisze na mój temat,. Jestem pasjonatem tak jak i wielu z was,od 30-tu lat,a może i więcej (76r),siedzę w tematach uzbrojenia militarnego,i do tego większość fantów od lat przekazywałem do Muzeum Orła Białego,jak również do innych placówek Muzealnych-!.Dodam jeszcze że,byłem założycielem Stowarzyszenia przy muzeum w Skarżysku,gdzie tak samo po wydobyciu fantów i oczyszczeniu ich,przekazywałem na wystawy i własność muzeum-!!!. Problem mój zaczął się kiedy poznałem pseudo kolegę Krzysia-?,ze sklepu Saper w Radomiu.-!!!.Przychodził do mnie po fanty,które znajdowałem podczas wycieczek pieszych i krajobrazowych w terenie. Niestety nie wiedziałem że jego interesują rzeczy bardziej rozrywkowe i do tego śmierdzące....-!.Jak wiecie lub doszło do waszych uszu,ostatnio były nagonki na pseudo Militarystów,do których ja się nie zaliczam, od lat jestem typowym Społecznikiem. Wiem jedno,nim się z kimś zapoznacie,najpierw go bliżej poznajcie,nim was oczerni i sprzeda za cenę wolności swojej,a innych normalnych ma mocno w D,,,,-!. Pozdrawiam,,Dario czolgiem1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin 112 Napisano 6 Październik 2012 Share Napisano 6 Październik 2012 Jak rozumiem karolx nie jest pismakiem szukającym sensacji.A napisał cytat: Zabezpieczono kilka fantow.Puste skorupy,cześci broni,amunicje.Jest podejrzany o handel bronią i amunicją." Jak się trzyma w domu amunicję i częsci broni(pewnie w myśl ustawy istotne) to nie ma co płakac że sprzedany.Nie chciałbym za ścianą miec debila trzymającego MW czy ammo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Październik 2012 Share Napisano 6 Październik 2012 Ale proszę pilnować słownictwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolx Napisano 6 Październik 2012 Autor Share Napisano 6 Październik 2012 Piszę w imieniu darioczolgiem1-a znam się z nim od 30-tu lat,i wiem że nigdy by nie naraził życia innych ludzi,a nawet wręcz odwrotnie,to on zniechęcał innych przed gromadzeniem rzeczy niebezpiecznych,. Nie wiem co miał na myśli koleś marcin112 (dziwny nr-?)ale wiem jedno,,mówił mi kiedyś o koledze,którego miał,Marcina-wel Farciarz,któremu to tak samo zaufał,pokazywał tematy,tereny i dawał fanty znalezione przez siebie,a on na koniec wypiął się na niego,w imię dalszego przynależenia do Stowarzyszenia Orła Białego-!.Jest wnuczkiem majora WP,synem majora LWP,choć sam był przez dwa lata służby wojskowej za komuny szeregowym-!,. On jak go znam,i wiem z wielu mi znanych źródeł,zostanie społecznikiem,był,jest i będzie... A kto w to nie wierzy,zapraszam do siebie do Radomia,, ,,PS:Na wszystko co przekazał i przekazuje do tej pory,ma dokumenty i papiery,a jeśli nikt nie wierzy,,to zapraszam na stare forum-Wznowienie Radomskiego Bagnetu wz-29,. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Październik 2012 Share Napisano 6 Październik 2012 Dla Dariohttp://www.odkrywca.pl/index1.php?action=hasloNajlepiej jak będzie z własnego konta pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.