Skocz do zawartości

Nalot na kolege!

karolx

Rekomendowane odpowiedzi

W ubiegłym tygodniu policja dokonała przeszukania u naszego kolegi Darka czołgiem,na polecenie kieleckiej prokuratury.Zabezpieczono kilka fantow.
Puste skorupy,cześci broni,amunicje.Jest podejrzany o handel bronią i amunicją.Ciekawe gdzie trafią zabezpieczone eksponaty??

• 2 weeks later...
Czołgiem to ksywa kolegi,nie sprzedawał nic na znanym portalu.
Został sprzedany przez psełdo kolege.
Ci co znają czołga wiedzą co to za człowiek,społecznik,pasjonat.
Fanty które znałazł w miare swoich możliwości odnawiał i przekazywał do placówek muzealnych
.

Drodzy koledzy i koleżanki-!,,piszę od kolegi karolax,bo tak dawno nie byłem na tym portalu,że zapomniałem hasło-!. Wiem że teraz już wielu ludzi młodych siedzi na tym portalu,ja mało czasu mam teraz na pisanie,ale jak widzę że ktoś mnie próbuje obrazić,lub nie wie kto ja jestem-?,to niech źle nie pisze na mój temat,. Jestem pasjonatem tak jak i wielu z was,od 30-tu lat,a może i więcej (76r),siedzę w tematach uzbrojenia militarnego,i do tego większość fantów od lat przekazywałem do Muzeum Orła Białego,jak również do innych placówek Muzealnych-!.Dodam jeszcze że,byłem założycielem Stowarzyszenia przy muzeum w Skarżysku,gdzie tak samo po wydobyciu fantów i oczyszczeniu ich,przekazywałem na wystawy i własność muzeum-!!!. Problem mój zaczął się kiedy poznałem pseudo kolegę Krzysia-?,ze sklepu Saper w Radomiu.-!!!.Przychodził do mnie po fanty,które znajdowałem podczas wycieczek pieszych i krajobrazowych w terenie. Niestety nie wiedziałem że jego interesują rzeczy bardziej rozrywkowe i do tego śmierdzące....-!.Jak wiecie lub doszło do waszych uszu,ostatnio były nagonki na pseudo Militarystów,do których ja się nie zaliczam, od lat jestem typowym Społecznikiem. Wiem jedno,nim się z kimś zapoznacie,najpierw go bliżej poznajcie,nim was oczerni i sprzeda za cenę wolności swojej,a innych normalnych ma mocno w D,,,,-!. Pozdrawiam,,Dario czolgiem1

Jak rozumiem karolx nie jest pismakiem szukającym sensacji.A napisał cytat: Zabezpieczono kilka fantow.
Puste skorupy,cześci broni,amunicje.Jest podejrzany o handel bronią i amunicją."
Jak się trzyma w domu amunicję i częsci broni(pewnie w myśl ustawy istotne) to nie ma co płakac że sprzedany.Nie chciałbym za ścianą miec debila trzymającego MW czy ammo.

Piszę w imieniu darioczolgiem1-a znam się z nim od 30-tu lat,i wiem że nigdy by nie naraził życia innych ludzi,a nawet wręcz odwrotnie,to on zniechęcał innych przed gromadzeniem rzeczy niebezpiecznych,. Nie wiem co miał na myśli koleś marcin112 (dziwny nr-?)ale wiem jedno,,mówił mi kiedyś o koledze,którego miał,Marcina-wel Farciarz,któremu to tak samo zaufał,pokazywał tematy,tereny i dawał fanty znalezione przez siebie,a on na koniec wypiął się na niego,w imię dalszego przynależenia do Stowarzyszenia Orła Białego-!.Jest wnuczkiem majora WP,synem majora LWP,choć sam był przez dwa lata służby wojskowej za komuny szeregowym-!,. On jak go znam,i wiem z wielu mi znanych źródeł,zostanie społecznikiem,był,jest i będzie... A kto w to nie wierzy,zapraszam do siebie do Radomia,,
,,PS:
Na wszystko co przekazał i przekazuje do tej pory,ma dokumenty i papiery,a jeśli nikt nie wierzy,,to zapraszam na stare forum-Wznowienie Radomskiego Bagnetu wz-29,. Pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie