Skocz do zawartości
  • 0

Noż spadochroniarski II wojenny?

Luftwaffe25

Pytanie

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Luf..-

6. Każdy post mający na celu identyfikację pod kątem odsprzedaży musi zostać oznaczony tagiem [Sprzedaż]. W ten sposób osoby które poświęcają czas na identyfikację będą mogły same podjąć decyzję czy chcą pomóc czy nie. Jeżeli znajdzie się osoba która ten nakaz będzie łamała zostanie usunięta z forum. "

z

http://www.odkrywca.pl/regulamin-przeczytaj-przed-dodaniem-tematu-,654705.html#654705

Co w powyższym jest niezrozumiałe?
Napisano
Wiem,wiem,wiem ale nadal twierdzę,że jest to martwe prawo.To czy zidentyfikowany przedmiot zostanie w kolekcji czy zostanie sprzedany jest sprawą właściciela,po co ktoś się tym przejmuje? Przypuszczam,że jakaś połowa rzeczy na id zmieniła właściciela bez dziwacznego tagu sprzedaż.
Napisano
Szanowny panie,na tym niedoskonałym świecie prawie wszystko jest na sprzedaż,to tylko kwestia ceny.Poza tym regulaminowy zakaz jest martwy.Skąd można wiedzieć co zostanie w kolekcji a co pójdzie w świat?Chętnie sprzedałbym kilka swoich bezcennych rzeczy za odpowiednie pieniądze.i ciekawi mnie bardzo dlaczego na forum nie można wyceniać przedmiotów.Idąc takim głupim torem myślenia na allegro maskuje się swastyki na odznakach,a w połowie polskich miast stoi pomnik Armii Czerwonej.Po co szukać dziury w całym?
Napisano
Scyzoryk prywatny, pamiątkowy wykonany albo przez naszego lotnika albo na jego zamówienie.Trudno stwierdzić czy na pewno II wojenny ale jest to możliwe.Fajna rzecz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie