Barthez Napisano 13 Wrzesień 2012 Autor Napisano 13 Wrzesień 2012 Witam proszę o identyfikację przedmiotu umieszczonego na zdjęciu-wykonany w całości z aluminium do czego mogło służyć? Proszę o jakiekolwiek sugestię-pozdrawiam
Barthez Napisano 17 Wrzesień 2012 Autor Napisano 17 Wrzesień 2012 Pierwsze co mi przyszło do głowy to cześć od jakiejś flagi/chorągwi-Aluminium ma uchwyt który doczepiało się do pasa a zagięcie na dole nie pozwalało na osuwanie się trzonka chorągwi-co o ty myślicie?
Barthez Napisano 13 Wrzesień 2012 Autor Napisano 13 Wrzesień 2012 Witam proszę o identyfikację przedmiotu umieszczonego na zdjęciu-wykonany w całości z aluminium do czego mogło służyć? Proszę o jakiekolwiek sugestię-pozdrawiam
pustertal Napisano 18 Wrzesień 2012 Napisano 18 Wrzesień 2012 Pojemnik na osełkę do kosy jest znacznie większy i szczelny, ponieważ osełkę trzyma się w wodzie. Za komuny wykonane były z lakierowanej, rzadziej ocynkowanej blachy stalowej.
herman1984 Napisano 18 Wrzesień 2012 Napisano 18 Wrzesień 2012 http://www.lodz-eksploracja.org/forum/post-Uchwyt-od-pruskiej-menazki-M1893Trochę się różni,ale to chyba ten kierunek.Pozdro.
ktos451 Napisano 18 Wrzesień 2012 Napisano 18 Wrzesień 2012 to nie jest przypadkiem na ostrzałkę do noża?
ktos451 Napisano 18 Wrzesień 2012 Napisano 18 Wrzesień 2012 Czy coś takiego, coś mi się kojarzy, ale nie mogę znależć jak to wyglądało
Pytanie
Barthez
Witam proszę o identyfikację przedmiotu umieszczonego na zdjęciu-wykonany w całości z aluminium do czego mogło służyć? Proszę o jakiekolwiek sugestię-pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.