rebok24 Napisano 6 Wrzesień 2012 Autor Napisano 6 Wrzesień 2012 Witam. Kiedyś ( ze2-4lat) mówiono w wiadomościach o czołgu bądź samolocie który wystaje z Wisły, jak jest niski poziom wody. Moje pytanie, skoro jest tak niski poziom Wisły w Wawie to czemu go nie widać?. A skoro mowa o niskim poziomie wody panowie z yło nie minęło" też mieli czołg w Wiśle namierzyli go i co? nie kopią. Proszę o wrzucanie ciekawych fotek Historycznych z Wisły dla Poruszenia tematu.
rebok24 Napisano 6 Wrzesień 2012 Autor Napisano 6 Wrzesień 2012 http://www.bylo-nie-minelo.pl/forum/viewtopic.php?f=16&t=2174&start=60Tu jest yło nie minęło" .
DOMILUD PL Napisano 7 Wrzesień 2012 Napisano 7 Wrzesień 2012 Panowie z Było nie minęło" raczej nie kopią, a ino wskazują, dają impuls, wspomagają miejscowych historyków czy stowarzyszenia itd.
Czlowieksniegu Napisano 7 Wrzesień 2012 Napisano 7 Wrzesień 2012 Rebok- są na Aktualnościach przynajmniej trzy tematy, w których opisywane są trafienia z Wisły...Wystarczy poszukać :-)
hesus Napisano 27 Październik 2012 Napisano 27 Październik 2012 Też o tym słyszałem jak byłem dzieckiem, z tym że nie o czołgu a o amfibii/transporterze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.