Irke Napisano 6 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2012 http://wyborcza.pl/1,95792,12414212,Wehrmacht.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepsi_Srepsi Napisano 6 Wrzesień 2012 Share Napisano 6 Wrzesień 2012 Super, widziałem to w empiku swojego czasu, za 99,99 zł. Jeszcze tylko by wydali Apokalipsa: II wojna światowa" i wideoteka była by prawie w komplecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 U żabojadów cena teraz 15euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 W środku 3 płyty + dodatek jak realizowano dokument,oraz ciekawe zdjęcia,filmy których nie ma w serialu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobson1 Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Witam, kupiłem, obejrzałem, polecam ! Tak nam marginesie przegapiłem drugą część w kiosku więc gdyby ktoś miał załatwić ,odsprzedać to poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.