Frugoslaw Napisano 5 Wrzesień 2012 Autor Napisano 5 Wrzesień 2012 Znalazłem w ogródku taka oto gąsiennicę. Prawdopodobnie leży w ziemi od wojny. Szerokość jej to 34 cm. Czy ktoś umie określić od jakiego pojazdu pochodziła?Frugoslaw
Frugoslaw Napisano 6 Wrzesień 2012 Autor Napisano 6 Wrzesień 2012 Dziękuję za zainteresowanie tematem. Może zmierzyć inne parametry gąsiennicy?Frugoslaw
mietek Napisano 6 Wrzesień 2012 Napisano 6 Wrzesień 2012 Link wyzej - wyglada iz jest z malware, tak przynajmniej pokazuje system antywirusowy.
Frugoslaw Napisano 7 Październik 2012 Autor Napisano 7 Październik 2012 Troszkę trwało zanim pojechałem na wieś i wykonałem zdjęcie tyłu gasiennicy. A więc skąd pochodzi, od jakiego pojazdu?Frugoslaw
Frugoslaw Napisano 5 Wrzesień 2012 Autor Napisano 5 Wrzesień 2012 Znalazłem w ogródku taka oto gąsiennicę. Prawdopodobnie leży w ziemi od wojny. Szerokość jej to 34 cm. Czy ktoś umie określić od jakiego pojazdu pochodziła?Frugoslaw
tczkrjo Napisano 5 Wrzesień 2012 Napisano 5 Wrzesień 2012 sidi to nie gasienica od pojazdu, ktory podales, raz ze nie ma chrakterystycznych dziur" na rantach, dwa szerokosc 12 cali czyli ok 30 cm, a nie 34 cm
Pytanie
Frugoslaw
Znalazłem w ogródku taka oto gąsiennicę. Prawdopodobnie leży w ziemi od wojny. Szerokość jej to 34 cm. Czy ktoś umie określić od jakiego pojazdu pochodziła?
Frugoslaw
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.