Skocz do zawartości
  • 0

Nóż

henry123

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Tutaj na forum koledzy wypowiadali się że to zwykłe,,bazarki,, Często bywam na różnych bazarach i interesuję się wszystkim co ma ostrze ale nie spotkałem się z tego typu nożami.
Napisano
Witam!
Właśnie złapałem kontakt z gościem z Pilzna który pracował w RUFUSIE w latach 2002-2009jako inżynier dziś,emeryt.Powiedział mi że wyszła partia takich noży ale dokładnie ile i dla kogo dziś nie umie mi odpowiedzieć. Obiecał skontaktować się z kolegą z branży i wtedy będzie coś wiadomo.
Napisano
:)

średni tam są też inne zakładki nie tylko produkcja wojskowa" osobiście nie podoba mi się klinga tych noży, do tego stalowe rączki. Kolego henry123, jeżeli chcesz mieć pewność napisz do firmy RUFUS, zamieść zdjęcia i będziesz wiedział na 100%.
Dla ułatwienia

Zakłady Mechaniczne RUFUS Grzegorz Wilk i Wspólnicy Spółka Jawna

ul Świętosława 272
39-200 Dębica

Dział handlowy:
tel +48 14 676 99 35

rufus@rufus.com.pl
Napisano
Przedmiotem aukcji jest unikalny ze względu na ilość wyprodukowanych egzemplarzy nóż szturmowy ,, RUFUS należący do rodziny noża szturmowego wz 62 ks, wz.92,wz.98 (wspólny jelec) Wspomniane noże opisał w książce Pan Zbigniew Gwóźdź pt. ,, NOŻE WOJSKA POLSKIEGO". Plus adres aukcji...
Tyle z netu...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie