Skocz do zawartości

Minelab X-TERRA 305

GTR34

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam zastanawiam sie nad wymiana sprzetu obecnie latam z Garretem 150. Mam pytanie czy minelab x-terra 305 bedzie dobrym wyborem jakie sa wasze opinie na temat tej wykrywki. Zbieram drobnice monetki,medaliki. Za wszystkie opinie z gory bardzo dziekuje
Napisano
To, że warto na wszystko, to oczywiste :)

Tylko jeśli mówimy tu o sprzęcie za 2 tysiące złotych, który funkcjonalnie jest podobny do Ace 250 (tak, niestety!), to lepie byłoby te pieniądze przeznaczyć na Prizma 5G, 6T albo jakiegoś Tekneticsa (Omega? Też chyba jest w tych granicach cen). A to jest już o niebo lepszy wybór niż ten 305.

Pozdrawiam, K.
Napisano
No chyba ze ktoś sugeruje się wyglądem bo akurat ten wykrywacz mu się podoba i koniec :):):):) Ale jeśli mówimy o nowej 305 to raczej nie warto bo za ta cenę można mieć naprawdę inne fajne sprzęty nawet te które wymienił Krychus i z lepszymi osiągami ! no chyba ze mówimy o używanej to już inna sprawa :)

Pozdrawiam
Napisano
Pod warunkiem, że ta używana trafi się za dobre pieniądze. Bo przeważnie używane 305-tki chodzą w takim przedziale cenowym, że też można kupić lepszy sprzęt również używany :P

Pozdrawiam.
Napisano
Skoro chodzą za takie pieniądze a nie leżą to też to o czymś świadczy :)
Wiem, wiem ... zaraz mu polecicie jeszcze Rutusa :) najlepszy, najszybszy, najczulszy itd.. hehe
Napisano
GTR, terra 305 będzie doskonałym wyborem.Własciwie to nawet lepszym niż 505, bo różnica minimalna w osiągach a w cenie spora.
Swoją opinię opieram na sześcioletniej już praktyce z wykrywaczami serii x-terra.
Cytując bodajże Sid'a z forum proscana: x-terra może nie jest wykrywaczem obiektywnie najlepszym, ale z całą pewnością najprzyjemniejszym.
Jak chcesz dopytać o jakiś szczegół- to na priv, bo tutaj dyletanci w typie kol. Krychusa zdewastują kazdą sensowną dyskusję.
Pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie