Olied Napisano 19 Sierpień 2012 Autor Napisano 19 Sierpień 2012 i na koniec zainpirowany Robertem Makłowiczem upieklem" sobie takie danie po kilku godzinach szukania cos niesamowitego :D
Olied Napisano 20 Sierpień 2012 Autor Napisano 20 Sierpień 2012 a to juz z dzisiaj, mozna powiedziec ze byly to udane poszukiwania.
Olied Napisano 25 Sierpień 2012 Autor Napisano 25 Sierpień 2012 Moja pierwsza klamerka, szkoda ze krzywa. Ma ktos pomysl na wyprostowanie jej?
szwejk4 Napisano 25 Sierpień 2012 Napisano 25 Sierpień 2012 Poszukaj na forum coś tam było o gotowaniu w oliwie a nawiasem ładna bestyjka:)
Hebda Napisano 25 Sierpień 2012 Napisano 25 Sierpień 2012 http://odkrywca.pl/prostowanie-mosieznych-orzelkow-ozdob,678832.html
Olied Napisano 25 Sierpień 2012 Autor Napisano 25 Sierpień 2012 Jutro sprobuje i pokaze jak wyszlo. Jezeli jest tam widoczne pekniecie, moze jednak zostawic?
ktos451 Napisano 25 Sierpień 2012 Napisano 25 Sierpień 2012 wszystko ma swój klimat, ja bym zostawił - nie jest tragicznie zgiętaale wybór należy do ciebie
Olied Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Napisano 28 Sierpień 2012 Klamerki nie prostowałem. Wybrałem sie dziś na nowe poletko i oto efekty. Myślę, że odwiedze znowu to miejsce :)
Olied Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Napisano 28 Sierpień 2012 Stare wysypisko, sygnał mocny, nadzieja na coś ciekawego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.