Skocz do zawartości

Zdjęcia w kolorze.

kloki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam,
MTC widać u Ciebie talent. Jeśli masz więcej fotek z chłopakami z Grossdeutschland to wrzuć, acha... no i koniecznie jakieś zdjęcia z Powstania Warszawskiego, nigdy nie widziałem takich w kolorze. A tak przy okazji ... skoro masz terez trochę więcej czasu, to może wstawiłbyś linki do kolejnych filmików ?! :)

Pozdr
Marcin
Napisano
MTC - ten feldgrau, to wygląda jak polski khaki.
Pozdrawiam
Napisano
Ta trójka maszerująca z ogniem w tle, śliczna propagandówka, zdjęcie jak z westernu, czy innego filmu z Hollywood. Podoba mi się:)
Napisano

Kolejan fotka...
jeśli ktos ma jakieś dobrej jakości fotki z Powstania to nie ma problemu z pokolorowaniem -ja mam książke o Powstaniu ale kiepskiej jakosci fotki tam są.

Napisano
Super fotki. Czy macie może z zabitymi w walce niemcami ciekawe jakby wygladały w kolorze ja mam jedno zrobione z dośc bliska przeslę klokiemu może pokoloruje ?
Napisano
OK czekam na fotki.. Widze że MTC doszedłeś do wprawy :D A co do tego ostatniego., to co to za dziecko? jakieś HJ??
Napisano

Mówisz i masz :) Tak na szybko, fotka troche słabą jakość ma (rozmazanie), ale zrobiłem co w mojej mocy, żeby ją jakoś tam upiększyć --->

Napisano
WIELKIE DZIEKI KLOKI !!!!!!!!! Fotka bardzo ciekawa ponieważ jest dość mało tego typ uzdjeć. Zaraz ci prześlę ''moje'' z truposzem niemca. moszesz dać potem na forum !!!! Pozdrowienia !!!!!
Napisano

Witam -- nie wiem czy mało jest tego typu zdjęć -podsyłamy foto w dość dobrej jakości.(wojna to nie żarty)
Pozdrawiam

Napisano
No no niezłe ujęcie okrucieństwa wojny. W kolorze wygląda to dość odrażająco - sam widziałem spalone zwłoki w pożarze paskudny widok !!!!! Widać na zdjęciu fajnie MG 42 rozwaloną menazkę. Zastanawiam się na czym ci dwaj niemcy sie znajdują ??? Transporter opancerzony ????? Amerykanie ładnie im przyłożyli !!!!!!!!
Napisano
Wydaje mi się że to pantera ,a napewno nie transporter , coraz badziej drastyczne te fotki , zaraz chyba pojawi się jakiś Helmut rozerwany na kilka kawałków . nie przesadzajmy z tymi fotkami.
pzdr
Napisano
Myślałem, że to żart z tym kolorowaniem trupów ... Chyba Was trochę pogięło Panowie. A pofarbkowanie tej Pantery z pionowym zimmeritem... - to już przegięcie do kwadratu.
Napisano

elig" - przecież nie ja to zdjęcie zrobiłem - pokorowałem je tylko (to chyba nic strasznego)co jeszcze w wiekszym stopniu pobudza wyobraźnie tych co zachwycają się pięknymi fotkami maszerujących żołnierzy , uzbrojenia itp.. Przecież takie są ciemne strony tego wszystkiego-kolor zimmeritu taki akurat wyszedł.
Dodaje następną fotke (nie ja ją kolorowałem - ale fanie komuś wyszla)
Z całum szacunkiem MTC

Napisano
Jak widać panowie kolory podziałały na niektórych odstraszająco !!!!!! Niedługo ktoś nas posądzi o rozpowszechnianie drastycznych zdjęć tak jakbyśmy to my robili te autentyczne fotki !! Kloki dzięki zdjęcie bardzo ''fajne'' - ukazujące prawdziwe oblicze wojny !
Napisano
Nie chodzi o odstraszanie kolorami, ale o poczucie przyzwoitości/smaku.
Nie chodzi o kolor zimmeritu, ale o to co na nim stygnie".
pozdr.
Napisano
Przecież nikt cię nie zmusza abyś na to patrzył sam sie na to decydujesz, jeśli widzisz że szły prze dwa - trzy razy fotki z trupami niemców !!!!! Ja nie uważam w tym nic złego. Zresztą pewnie były już to ostatnie tego typu fotki w kolorze o tematyce ''poległych'' !!!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie