Skocz do zawartości
  • 0

pocisk

emate

Pytanie

Napisano
Mam pytanie czy ktokolwiek może ma adres na strony z pociskami z czasu 2 wojny poniewarz znalazłem pewien pocisk,prawdopodobnie przeciw pancerny z wykręconym zapalnikiem i nie wiem jaki to i z czego był miotany.Długość jego to około 32cm średnica około 120mm,dziwne jest to że w miejscu na zapalnik jest coś w rodzaju zaślepki,koloru srebrnego jak aluminium.dzieki pozdro

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam pytanie czy ktokolwiek może ma adres na strony z pociskami z czasu 2 wojny poniewarz znalazłem pewien pocisk,prawdopodobnie przeciw pancerny z wykręconym zapalnikiem i nie wiem jaki to i z czego był miotany.Długość jego to około 32cm średnica około 120mm,dziwne jest to że w miejscu na zapalnik jest coś w rodzaju zaślepki,koloru srebrnego jak aluminium.dzieki pozdro
Napisano
Jak znalazłeś i nie masz o tym pojęcia to lepiej dla Ciebie by było gdybyś tego jednak nie znalazł.A teraz weź coś ciężkiego i puknij się w czoło.To nic że boli.Powinna ogarnąć Cię radość ,że masz jeszcze obydwie ręcę i nie urwaną głowę na miejscu.
Napisano

Wiec udało mi się to naszkicować,dno pocisku wybląda tak jak by było zaślepione walcem stalowym.W wymiarach mogą byc wachania poniewarz tylko go widziałem.dzięki pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie