Skocz do zawartości
  • 0

pocisk

emate

Pytanie

Mam pytanie czy ktokolwiek może ma adres na strony z pociskami z czasu 2 wojny poniewarz znalazłem pewien pocisk,prawdopodobnie przeciw pancerny z wykręconym zapalnikiem i nie wiem jaki to i z czego był miotany.Długość jego to około 32cm średnica około 120mm,dziwne jest to że w miejscu na zapalnik jest coś w rodzaju zaślepki,koloru srebrnego jak aluminium.dzieki pozdro

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie czy ktokolwiek może ma adres na strony z pociskami z czasu 2 wojny poniewarz znalazłem pewien pocisk,prawdopodobnie przeciw pancerny z wykręconym zapalnikiem i nie wiem jaki to i z czego był miotany.Długość jego to około 32cm średnica około 120mm,dziwne jest to że w miejscu na zapalnik jest coś w rodzaju zaślepki,koloru srebrnego jak aluminium.dzieki pozdro

Jak znalazłeś i nie masz o tym pojęcia to lepiej dla Ciebie by było gdybyś tego jednak nie znalazł.A teraz weź coś ciężkiego i puknij się w czoło.To nic że boli.Powinna ogarnąć Cię radość ,że masz jeszcze obydwie ręcę i nie urwaną głowę na miejscu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie