cuma Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 Pycha została ukarana?! Słyszeliście o syndromie chorążego! Odpada zaraz w przedbiegach". Trąbili o tym pyskacze już w trakcie otwarcia. Myślę, że nasze kierownictwo ekipy, wyszło z założenia, ze 2-ej rakiecie nic stać sie nie może! I tu się przeliczyli! Nie jestem aż tak przesądny, ale coś w tym być musi. A swoją drogą, z pozycji dżentelmena, uważam,że tylu silnych chłopów tam maszerowało i powinni byli Isię wyręczyć. Wygladałaś ślicznie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 no niestety Partyka przegrała :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horzak Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 I już nasi siatkarze jednego seta w tył mają :( jakiś pech nas prześladuje na tych IO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 ale teraz będzie 1:1 :)ale sędzia jajcarz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horzak Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 Wierzę w naszych !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 Też macie wrażenie, że Włosi mają takie spodenki, jakby mieli mokro w gaciach? (ta czarna plama z przodu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 2:1 dla naszych:!!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 2:1 dla naszych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 chyba mogę śmiało zaryzykować że wygraliśmy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 JEST! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 przyszedł sąsiad z góry {dzisiaj w bloku mieszkam} i poprosił" zebym gęby nie darł! Dzieci spać nie mogą! Ale gbur! Przecież są wakacje.Stary i głupi jestem, ale aż się popłakałem ze szczęscia. 4 set 14 do 25! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HURRICANE Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 Mój tata też zawsze płacze jak nasi wygrywają. Nie ma co się dziwić-w końcu stary sportowiec"-jak reszta rodziny-:)Radwańska=żenada... Od samego początku było widać że nie ogarnia tematu. Co do siatkarzy to byłam spokojna o mecz. Chłopaki są a fali" i tak trzymać !!!A w kwestii sąsiada bez komentarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 nie... teraz jak trochę ochłonęłem, rozumiem, że zle się zachowywałem. Nie kazdy musi i chce to tak przezywac, jak ja. Szczególnie dzieci. Niech lepiej przed monitorem siedzą i w gierki rózne grają. Nie jestem przeciwnikiem takich zajęć", ale ... we wtorek {Bułgaria} znowu krzyczał będę! Dobrze, ze to o przyzwoitej" porze. Pozdro dla wszystkich miłosników sportu! a szczególnie pingla" i siatkówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 akurat oglądam siatę Brazylia-Tunezja. Nasi tych 1-szych osem wciągną". I życzę im tego z serca całego! HURRICANE! pozdrowienia dla Ciebie i Taty! Nie raz jeszcze ze szczęścia popłaczemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HURRICANE Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 cumaDziękuję za pozdrowienia -:)Jutro trzymamy kciuki za naszych !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 dzisiaj niedawno skończyła się siatkówka plażowa, wygraliśmy 2:0 (21:17, 21:18) z amerykanami którzy są 1-wsi w światowym rankingu! Teraz zostało najsłabsze w grupie RPA i awans do ćwierćfinału! A jutro bez niespodzianek czyli zwycięstwo naszych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 31 Lipiec 2012 Share Napisano 31 Lipiec 2012 ech, dzisiaj bułgarski odwet za ligę światową,ale to dopiero początek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 31 Lipiec 2012 Share Napisano 31 Lipiec 2012 Zobaczymy co teraz siostrzyczki pokażą :)A wieczorem pływanie - też może być ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HURRICANE Napisano 31 Lipiec 2012 Share Napisano 31 Lipiec 2012 Dziś kaszana"... po całości, ale jutro też jest dzień -:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 31 Lipiec 2012 Share Napisano 31 Lipiec 2012 HURRICANE nie do końca ,,kaszana'' wygraliśmy w badmintonie Robert Mateusiak i Nadieżda Zięba z Kanadyjczykami 21:13, 21:16. i awansowaliśmy do ćwierćfinału :)To dobra wiadomość:) P.S. Ćwierćfinał odbędzie się w środę rano zagrają z Chinami. Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 31 Lipiec 2012 Share Napisano 31 Lipiec 2012 Radwańskie też nie podołały - można liczyć jeszcze na miesznaego :).Pływacy odpadli :(Po cichu mam nadzieje na medal w lekkoatletyce :>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 31 Lipiec 2012 Share Napisano 31 Lipiec 2012 w lekkoatletyce na stówę będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 1 Sierpień 2012 Share Napisano 1 Sierpień 2012 Zobaczymy co dziś się stanie, troche występów Polaków będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 1 Sierpień 2012 Share Napisano 1 Sierpień 2012 http://sport.gadu-gadu.pl/5771752450832267511/olimpijczyk-gdyby-polaczyk-nie-kalkulowal-mialby-medal?utm_source=gg&utm_medium=hovermało brakowało :(z badmintona też odpadliśmy kurde a mieliśmy dużą szansę w setach 1:1 i w trzecim secie 16:12 dla nas później sześć pkt z rządu Chińczyków i 16:18 później 18:20 i 21:20 dla nas piłka meczowa, niestety dwa błędy nasze w tak ważnym momencie i kicha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 2 Sierpień 2012 Share Napisano 2 Sierpień 2012 Daria Pogorzelec! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.