Skocz do zawartości

Olimpiada Londyn 2012.

dzieci3

Rekomendowane odpowiedzi

Pycha została ukarana?! Słyszeliście o syndromie chorążego! Odpada zaraz w przedbiegach". Trąbili o tym pyskacze już w trakcie otwarcia. Myślę, że nasze kierownictwo ekipy, wyszło z założenia, ze 2-ej rakiecie nic stać sie nie może! I tu się przeliczyli! Nie jestem aż tak przesądny, ale coś w tym być musi. A swoją drogą, z pozycji dżentelmena, uważam,że tylu silnych chłopów tam maszerowało i powinni byli Isię wyręczyć. Wygladałaś ślicznie!!!

• Odpowiedzi 112
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
przyszedł sąsiad z góry {dzisiaj w bloku mieszkam} i poprosił" zebym gęby nie darł! Dzieci spać nie mogą! Ale gbur! Przecież są wakacje.Stary i głupi jestem, ale aż się popłakałem ze szczęscia. 4 set 14 do 25!

Mój tata też zawsze płacze jak nasi wygrywają. Nie ma co się dziwić-w końcu stary sportowiec"-jak reszta rodziny-:)

Radwańska=żenada... Od samego początku było widać że nie ogarnia tematu. Co do siatkarzy to byłam spokojna o mecz. Chłopaki są a fali" i tak trzymać !!!

A w kwestii sąsiada bez komentarza...

nie... teraz jak trochę ochłonęłem, rozumiem, że zle się zachowywałem. Nie kazdy musi i chce to tak przezywac, jak ja. Szczególnie dzieci. Niech lepiej przed monitorem siedzą i w gierki rózne grają. Nie jestem przeciwnikiem takich zajęć", ale ... we wtorek {Bułgaria} znowu krzyczał będę! Dobrze, ze to o przyzwoitej" porze. Pozdro dla wszystkich miłosników sportu! a szczególnie pingla" i siatkówki!

akurat oglądam siatę Brazylia-Tunezja. Nasi tych 1-szych osem wciągną". I życzę im tego z serca całego! HURRICANE! pozdrowienia dla Ciebie i Taty! Nie raz jeszcze ze szczęścia popłaczemy!

dzisiaj niedawno skończyła się siatkówka plażowa, wygraliśmy 2:0 (21:17, 21:18) z amerykanami którzy są 1-wsi w światowym rankingu! Teraz zostało najsłabsze w grupie RPA i awans do ćwierćfinału!
A jutro bez niespodzianek czyli zwycięstwo naszych :)

HURRICANE nie do końca ,,kaszana'' wygraliśmy w badmintonie Robert Mateusiak i Nadieżda Zięba z Kanadyjczykami 21:13, 21:16. i awansowaliśmy do ćwierćfinału :)
To dobra wiadomość:)
P.S. Ćwierćfinał odbędzie się w środę rano zagrają z Chinami.
Pozdrowionka

http://sport.gadu-gadu.pl/5771752450832267511/olimpijczyk-gdyby-polaczyk-nie-kalkulowal-mialby-medal?utm_source=gg&utm_medium=hover
mało brakowało :(
z badmintona też odpadliśmy kurde a mieliśmy dużą szansę w setach 1:1 i w trzecim secie 16:12 dla nas później sześć pkt z rządu Chińczyków i 16:18 później 18:20 i 21:20 dla nas piłka meczowa, niestety dwa błędy nasze w tak ważnym momencie i kicha...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie