sebi_ns Napisano 23 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2012 Witam mam pytanie jak zakonserwować te puszki.Są tylko pomalowane.chcem dowiedzieć się jak to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 Bez fotek raczej trudno będzie coś doradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Spokojnie, kolega dopiero zaczyna. http://odkrywca.pl/jak-zmniejszyc-zdjecie-aby-wstawic-je-do-watku-na-forum,684876.html#684876 tu jest praktyczny poradnik jak wstawić fotki na forum. Jakbyś dalej miał problem, napisz mi maila, ja odpiszę i wtedy poślesz mi na priv a ja wstawię. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 26 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2012 Przepraszam że tak długo mnie nie było miałem kłopoty z kompem więc zaczynajmy ;)To są te puszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 27 Sierpień 2012 Share Napisano 27 Sierpień 2012 Jak są pomalowane , to co chcesz Kolego jeszcze konserwować? Przecież farba zabezpiecza przed korozją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 27 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2012 acha nie wiedziałem ;D i tak juz sąś pomalowane na feldgrau ;) a nie na ten kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 29 Sierpień 2012 Share Napisano 29 Sierpień 2012 W środku tej pierwszej puchy widać nalot rudzielca :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 30 Sierpień 2012 Share Napisano 30 Sierpień 2012 sebi_ns sam malowałeś te puszki?? bo ta po prawej wygląda jakby miała oryginalną farbę?? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 31 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2012 tylko te dwie a co? ma na tym zdięciu oryginalną ale ja głupi zamalowałem oryginalna ;( jeszcze się na tym nie znałem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 31 Sierpień 2012 Share Napisano 31 Sierpień 2012 te co zamalowałeś możesz zmyć rozpuszczalnikiem. Owiń puszkę jakąś szmatką polej rozpuszczalnikiem i do worka foliowego na np 10minut po wyjęciu wyszoruj szczotką do garów(tylko nie stalową) farba powinna ładnie odchodzić jeśli to nie wystarczy to powtórz proces pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 31 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2012 Dzięki Sidzik za Rade Zrobie to ale juz jutro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 3 Październik 2012 Autor Share Napisano 3 Październik 2012 to są moje puszki przed robotą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 3 Październik 2012 Autor Share Napisano 3 Październik 2012 a to po robocie ;)dam jeszcze jedno zdięcie pużniej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 Mógłbyś się trochę wysilić z fotkami i ortografią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 3 Październik 2012 Autor Share Napisano 3 Październik 2012 po wyczyszczeniu wyskoczył ten podpis ( 06347 feldw Luhr ) co to znaczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin 112 Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 Jest to autor znaczka pocztowego który zamieściłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 3 Październik 2012 Share Napisano 3 Październik 2012 Prawdopodobnie feldw to stopień feldwebel, a Luhr to nazwisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 3 Październik 2012 Autor Share Napisano 3 Październik 2012 dzięki bardzo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.