xen Napisano 16 Lipiec 2012 Autor Napisano 16 Lipiec 2012 Witam.A) Proszę o pomoc w identyfikacji tego koła (leży sobie na złomowisku przykryte śmieciami, i czeka na kupca. Chcę dowiedzieć się, czy to od transportera, czy może od innego pojazdu.B) Proszę o pomoc w ID łuski, którą wrzucam poniżej.pozdrawiam
mates_chmk Napisano 16 Lipiec 2012 Napisano 16 Lipiec 2012 ale kolego Hebda pomogles....wiadomo ze łuksa ale od czego??szapnel??czy cos innego??Zdrów
tyfus Napisano 16 Lipiec 2012 Napisano 16 Lipiec 2012 http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81uska_(nab%C3%B3j)i np. :http://pl.wikipedia.org/wiki/Pocisk_artyleryjskidla tych co wiedzą" co to łuska :)
velmont66 Napisano 16 Lipiec 2012 Napisano 16 Lipiec 2012 widzę, że są osoby z którymi się kłócić by można jak wygląda a przedewszystkim co to jest łuska !
velmont66 Napisano 16 Lipiec 2012 Napisano 16 Lipiec 2012 coś te linki nie działają ale polecam wpisać w google łuska i przekonać się co i jak choć z taka wiedzą proponuje nie dotykać niczego ani łusek tym bardziej pocisków bo się źle skończyć może
mates_chmk Napisano 16 Lipiec 2012 Napisano 16 Lipiec 2012 po co sie tak wymądrzac skoro kolega chcial sie dowiedziec co to jest?napisal łuska i ja zrozumialem ocb,wiec zamiast sie spinać lepiej sie wogole nie odzywac...chcial sie dowiedziec wiec niech ktos kto wie mu powie od czego ta skorupa a nie tłumaczycie pojecie łuska"moja sugestia to pocisk od szarpnela,jesli sie myle niech ktos naprawi moj blad.Poooozdro
velmont66 Napisano 16 Lipiec 2012 Napisano 16 Lipiec 2012 tak a sam mu piszesz że to łuska no ale człowiek się cały czas uczy prawda ?
xen Napisano 16 Lipiec 2012 Autor Napisano 16 Lipiec 2012 Velmont666, tobie kolego dziękujemy już za całe Twoje dobro w tym temacie.3maj się POCISKU :/
mates_chmk Napisano 16 Lipiec 2012 Napisano 16 Lipiec 2012 Velmont66 jak jestes taki znawca to zrob dobry uczynek i pomoz w ID a nie sie spinasz...bo to chyba o to chodzi w tym watku...wiec po co go zasmiecac...
tyfus Napisano 16 Lipiec 2012 Napisano 16 Lipiec 2012 myślę, że różnice w przeznaczeniu i nazewnictwie zostały wyjaśnione.wracamy do tematu
velmont66 Napisano 16 Lipiec 2012 Napisano 16 Lipiec 2012 no i zhejtowali mnie....;lszklanka nie mylić z częścią zastawy stołowej etc od szrapnela (wrazie wątpliwości odsyłam do wikipedi) zmierz średnice a będziesz miał odpowiedź co do reszty pozdrawiam i miłego wieczoru
xen Napisano 16 Lipiec 2012 Autor Napisano 16 Lipiec 2012 Witam.A) Proszę o pomoc w identyfikacji tego koła (leży sobie na złomowisku przykryte śmieciami, i czeka na kupca. Chcę dowiedzieć się, czy to od transportera, czy może od innego pojazdu.B) Proszę o pomoc w ID łuski, którą wrzucam poniżej.pozdrawiam
Pytanie
xen
Witam.
A) Proszę o pomoc w identyfikacji tego koła (leży sobie na złomowisku przykryte śmieciami, i czeka na kupca.
Chcę dowiedzieć się, czy to od transportera, czy może od innego pojazdu.
B) Proszę o pomoc w ID łuski, którą wrzucam poniżej.
pozdrawiam
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.