Skocz do zawartości

sonda rutusa

arkadiusz79

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam. mam takie dziwne pytanie czy da rade podpiąć sonde do rutusa proxima ver 5.0 od armanda? chodzi mi o to czy zasiegi by byly lepsze? lub jakos przerobic jakąs nie musi byc akurat armanda. tylko czy zasieg w glebe by byl lepszy? dziwne pytanie ale warto poruszyc taki temat
Napisano
Witam !

Nie da się. Generalnie sondy od różnych wykrywaczy do siebie nie pasują. A jak pasują to tylko dlatego , że producent tak chciał.

PS ' nie śmiejcie się tak bardzo z Armanda bo co prawda nie miałem sam w ręku ale słyszałem od osoby która ma pojęcie, że nowe sondy Armanda ( te takie ścięte ) są wykonane całkiem przyzwoicie.

pozdrawiam .
Napisano
wyslalem wiadomosc do producenta rutusa z pytaniem czy nowa cewka bedzie glebsza ale odpowiedzi sie nie doczekalem. jesli ma takie podejscie do klienta to niech da sobie spokoj. nie on jeden jest na rynku. sie zdenerwowalem no
Napisano
Do etatowych, forowych prześmiewców. Obejrzyjcie sobie sondę na fotkach Dominatora 2:
http://www.armand.pl/p33,wykrywacz-metali-armand-dominator-2.html
Obejrzyjcie dokładnie: wtyczkę [!], przewód [!], odgiętkę [!], uszy, wypraskę, żywicę od spodu, śrubę, dystanse gumowe i napiszcie w czym sonda Rutusa jest lepsza?
I na pewno żywica w tych sondach nie sypie się jak w Waszych kultowych Garretach.
Żeby się PUBLICZNIE wypowiadać, trzeba mieć JAKIEKOLWIEK pojęcie o czym się mówi. Inaczej człowiek się kompromituje.
Napisano
Wiem co piszę. Posiadałem Armanda. Zakupiony nowy. Proximę ver 0.1 zakupiłem używany. Nie pozwolę sobie tutaj na rozpisywanie wad i rzeczy które pozostawiają wiele do życzenia ani na ostrą krytykę by nie wyjść na chama i człowieka psującego komuś marketing czy reputację.
Mimo tego że na Prospectorze się strasznie zawiodłem z powodów które kiedyś na jakimś forum opisałem.Lecz Mam szacunek do obu producentów, dlatego też nie bedę więcej publicznie wymieniał wad-było minęło każdy popełnia błędy.
Co do sondy Rutusa. Mi większa nie jak na razie nie potrzebna. Na zasięg i większe przedmioty mam HS-3 sonda 40. Rutusem biegam po polach i wstępnie ogarniam lasy. Jak nie daje rady biorę HS-3.
Lecz jak pojawi się wielka sonda zapewne się skuszę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie