arkadiusz79 Napisano 9 Lipiec 2012 Autor Napisano 9 Lipiec 2012 witam. mam takie dziwne pytanie czy da rade podpiąć sonde do rutusa proxima ver 5.0 od armanda? chodzi mi o to czy zasiegi by byly lepsze? lub jakos przerobic jakąs nie musi byc akurat armanda. tylko czy zasieg w glebe by byl lepszy? dziwne pytanie ale warto poruszyc taki temat
Krychus Napisano 9 Lipiec 2012 Napisano 9 Lipiec 2012 dziwne pytanie ale warto poruszyc taki tematChyba po to, żeby go zaraz zakończyć... K.
jan-80 Napisano 9 Lipiec 2012 Napisano 9 Lipiec 2012 arkadiusz79 daj lepiej spokój z takimi pytaniami :)Pozdrawiam
Kamiliszaq Napisano 9 Lipiec 2012 Napisano 9 Lipiec 2012 To brzmi podobnie jak włożenie do Mercedesa S500 silnika z chińskiego skutera.
Tomb750 Napisano 9 Lipiec 2012 Napisano 9 Lipiec 2012 A czy do Mercedesa można wsadzić skrzynię biegów od Fiata 126p ??
nikt Napisano 10 Lipiec 2012 Napisano 10 Lipiec 2012 Witam ! Nie da się. Generalnie sondy od różnych wykrywaczy do siebie nie pasują. A jak pasują to tylko dlatego , że producent tak chciał. PS ' nie śmiejcie się tak bardzo z Armanda bo co prawda nie miałem sam w ręku ale słyszałem od osoby która ma pojęcie, że nowe sondy Armanda ( te takie ścięte ) są wykonane całkiem przyzwoicie.pozdrawiam .
Tomb750 Napisano 10 Lipiec 2012 Napisano 10 Lipiec 2012 może wykonanie solidne ale zawartość kiepską. Woytas - to fakt nie pomyślałem ;)
arkadiusz79 Napisano 10 Lipiec 2012 Autor Napisano 10 Lipiec 2012 wlasnie dostalem wiadomosc od producenta rutusa. beda wieksze sondy
arkadiusz79 Napisano 11 Lipiec 2012 Autor Napisano 11 Lipiec 2012 dokladnie nie napisal. ale niedługo
lew_1988 Napisano 11 Lipiec 2012 Napisano 11 Lipiec 2012 Jak zwykle to samo mówi a dużej sondy do Proximy nie ma już od kilku lat...
arkadiusz79 Napisano 11 Lipiec 2012 Autor Napisano 11 Lipiec 2012 wyslalem wiadomosc do producenta rutusa z pytaniem czy nowa cewka bedzie glebsza ale odpowiedzi sie nie doczekalem. jesli ma takie podejscie do klienta to niech da sobie spokoj. nie on jeden jest na rynku. sie zdenerwowalem no
Anarchista Napisano 12 Lipiec 2012 Napisano 12 Lipiec 2012 Jakie pytanie taka odpowiedź ;)Podawanie zasięgów dla nieistniejącego produktu trochę bez sensu jest, moim zdaniem.
nikt Napisano 12 Lipiec 2012 Napisano 12 Lipiec 2012 Czy to tak trudno zrozumieć ,że jest lipiec ? Wracam do firmy w poniedziałek . pozdrawiam .
armand Napisano 14 Lipiec 2012 Napisano 14 Lipiec 2012 Do etatowych, forowych prześmiewców. Obejrzyjcie sobie sondę na fotkach Dominatora 2:http://www.armand.pl/p33,wykrywacz-metali-armand-dominator-2.htmlObejrzyjcie dokładnie: wtyczkę [!], przewód [!], odgiętkę [!], uszy, wypraskę, żywicę od spodu, śrubę, dystanse gumowe i napiszcie w czym sonda Rutusa jest lepsza?I na pewno żywica w tych sondach nie sypie się jak w Waszych kultowych Garretach.Żeby się PUBLICZNIE wypowiadać, trzeba mieć JAKIEKOLWIEK pojęcie o czym się mówi. Inaczej człowiek się kompromituje.
Kamiliszaq Napisano 15 Lipiec 2012 Napisano 15 Lipiec 2012 Wiem co piszę. Posiadałem Armanda. Zakupiony nowy. Proximę ver 0.1 zakupiłem używany. Nie pozwolę sobie tutaj na rozpisywanie wad i rzeczy które pozostawiają wiele do życzenia ani na ostrą krytykę by nie wyjść na chama i człowieka psującego komuś marketing czy reputację. Mimo tego że na Prospectorze się strasznie zawiodłem z powodów które kiedyś na jakimś forum opisałem.Lecz Mam szacunek do obu producentów, dlatego też nie bedę więcej publicznie wymieniał wad-było minęło każdy popełnia błędy.Co do sondy Rutusa. Mi większa nie jak na razie nie potrzebna. Na zasięg i większe przedmioty mam HS-3 sonda 40. Rutusem biegam po polach i wstępnie ogarniam lasy. Jak nie daje rady biorę HS-3.Lecz jak pojawi się wielka sonda zapewne się skuszę.
arkadiusz79 Napisano 15 Lipiec 2012 Autor Napisano 15 Lipiec 2012 masz racje kolego. bo do tego sprzetu przydala by sie wieksza.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.