Skocz do zawartości

Zagadka cz. 15

gumbi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 376
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
To było akurat proste - Piper PA-48 Enforcer. Można by powiedzieć że ostatnia wersja Mustanga. Tylko przeznaczenie konkretne co widać po podwieszeniach.
Wiluś, swoją drogą mógłbyś utrudniać obrazki, po późniejszym sprawdzeniu google wysypało masę odpowiedzi.
Napisano
Tak jest A-10 dla ubogich ;)
Od trudnych obrazków są tutaj specjaliści, choć mi też udało się wstrzymać kolejkę na kilka ......godzin :))
Twoja kolej
Napisano
Wspaniale. Avie pochodzą z Erganszungsgruppe (S) 1 (Shlepp - holowanie). Jednostka uczyła latać pilotów szybowców DFS 230, a używała oprócz Avii, Arado 95, Heinkle 46. Podobno na jej stanie były też Gloster Gladiatory ale tego na pewno nie wiem, więc się nie wymądrzam.
Napisano
A jednak były. minimum 6
NJ+BO (Werke Nr 45829. Egr.Gr. (S) 1 używała kodów NJ a po zmianie 1E)
1E+BL
1E+DK
1E+JM
1E+PH
1E+SH
Tak to jest jak się najpierw pisze a potem używa gógla :)
Napisano

Uff, się trzeba na prawdę nakombinować coby gógla oszukać. Oryginalne zdjęcie z sieci przedstawia dwa samoloty.

Napisano
Czyżby przeróbka Lockheed Electra Model 10-A z 1936 czyli Lockheed XC35 z kabiną ciśnieniową i napędzany przez 550 konne silniki Pratt & Whitney XR-1340.
Panowie ponownie apeluję o sprawdzanie sprzętu przed zadaniem. Packplane już był - sam niedawno zadawałem.
Napisano
He, he, myśliwiec dla cywili - ViperJet MKII Executive
jak ktoś chce być jak w Top Gun to tu można zamówić:
http://viperjetoffer.com/
Napisano
Albo poczuć się jak z Żelaznego Orła" bo muzyczka w zestawie w eleganckim kokpicie jest, mie ma tylko broni i niestety nic nie można zbombardować, ani zestrzelić :(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie