mkduch Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Ja np jestem stolarzem pochwalcie się co wy robicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Zawod wyuczony to technolog robot wykonczeniowych i potem technik ogolnobudowlany.rzadko wykonuje swoj zawod.Pracuje jak mechanik maszyn za granica,czasem tez spawam troche.Kiedys pracowalem na warsztacie slusarskim na maszynach typu tokarka,frezarka,szlifierka do plaszczyzn,elektrodrazarka,itp.Polska,emiraty,norwegia,teraz hiszpania,niemcy-tam gdzie firma posle,hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Technik budownictwa.Pracuję ciągle w budowlance -praktycznie wszystkie roboty.Od stawiania domów po wykończeniówkę, czasami śmignę jakąś fuchę na koparko-ładowarce.Z chęcią wyjadę do pracy do Anglii jak ktoś da dobrą ofertę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIDER Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Naprawiam wszystko co jeździ i pływa,czyli mechanik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIDER Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Ostatnio reanimowałem taki oto silnik do motorówki .Jaguar 4.2l rok prod.1973 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Remontowiec-wykończeniowiec (wyuczony).Wyuczony i wykonywany Technik archeolog. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Wyuczony - Elektrotechnik w specjalizacji pomiarowej.Wykonywany - Elektronik specjalista, projektant układów scalonych :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MORBIT Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 wyuczone ;technik mechanik obróbki skrawaniem, socjolog, logistyk.praca:menedżer w dużej firmie logistycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Mniej więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Wyuczony ogólnie ;)Wykonywany zawód - Żołnierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Szkolny uczony: Mechanik pojazdów samochodowych.Uczony praktyczny: murarz-tynkarz-malarz-tapeciarz-zbrojarz-betoniarz-akrobata czyli mówiąc krótko budowlaniec:)Uczone praktyczne dodatkowe: tokarz,kowal,spawacz,Czasu mało chęci wielkie:)W-Zawodowo kradniesz prąd?:DPZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Może nie prąd a przewody :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Mamy księdza na pokładzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papudrak22 Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Z wyksztalcenia jestem lesnikiem,z zawodu(wybaczcie)strazak lesnya co wy mi tu doly kopiecie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 Wyuczony : Technikum, Mechanik Maszyn Górniczych.Praca : Za jakieś 2-3 miesiące myślę, że właśnie taka praca jak tytuł szkoły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 Hebda chcesz się wyspowiadać za te biedne rybki z fontanny? ;))Co do tematu wątku-pospawowywuję" 1 km pod ziemią..michal1514 na który szyb złożyłeś papiery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 podobno jak sie ma bogatych rodziców to jest zawód Syn :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herr kurzo Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 Pracuję na stanowisku stolarza meblowego chociaż mam wykształcenie zawodowe elektromechanik pojazdów samochodowych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 Zawód wyuczony - Elektronik a wykonywany Mechanik kolejek spalinowych pod ziemią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomb750 Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 Zawód wyuczony to frezer, tokarz, szlifierz itp ale także technik budowy maszyn a obecnie buduję dachy do kabrioletów - Mini, BMW, Mercedes, Renault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 Magister administracji a zawód obecnie wykonywany to stolarz meblowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 1 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2012 To widze że kilku Kolegów po fachu tu jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 Weles,w życiu na spowiedzi nie byłem więc trochę by zajęła:)Obecnie wykonywany to kucharz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 1 Lipiec 2012 Share Napisano 1 Lipiec 2012 Hehe Szczurek- przypomniałeś mi gościa który robi u nas w firmie wykształcony: technik ekonomista, a robi na budowie:DPZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.