psychotata Napisano 26 Czerwiec 2012 Autor Napisano 26 Czerwiec 2012 Witam. Trafiła się takowa buteleczka zładnie zachowaną etykietą,w środku jeszcze jest zapach i śladowa ilość jakiegoś płynu... Będę wdzięczny za każde informacje. Pozdrawiam
psychotata Napisano 27 Czerwiec 2012 Autor Napisano 27 Czerwiec 2012 trochę się różni ta butelka od mojej... I do tego ten smród nafty po odkręceniu korka...
woytas Napisano 27 Czerwiec 2012 Napisano 27 Czerwiec 2012 http://www.apo-discounter.pl/gruenlicht-hienfong-kraeuterkonzentrat-tropfen-p-15538.html
DOMILUD PL Napisano 27 Czerwiec 2012 Napisano 27 Czerwiec 2012 Butelką się nie sugeruj, ten sam specyfik pakowano w różne szkiełka. Twoja butelka różni się zamknięciem, ale to też norma. Mam u siebie też takie przypadki - ten sam lek i podobny kształt butelki - a w jednej korek, a w drugiej nakrętka.A smród nafty? Kiedyś trafiłem piękną, szmaragdową butelczynę po winku, a w środku czarna maź - Abizol albo coś w tym rodzaju. Z godzinę płukałem to świństwo, benzyną:)
psychotata Napisano 26 Czerwiec 2012 Autor Napisano 26 Czerwiec 2012 Witam. Trafiła się takowa buteleczka zładnie zachowaną etykietą,w środku jeszcze jest zapach i śladowa ilość jakiegoś płynu... Będę wdzięczny za każde informacje. Pozdrawiam
psychotata Napisano 26 Czerwiec 2012 Autor Napisano 26 Czerwiec 2012 dodam jeszcze iż wysokość tej buteleczki wynosi 105 mm
Pytanie
psychotata
Witam. Trafiła się takowa buteleczka zładnie zachowaną etykietą,w środku jeszcze jest zapach i śladowa ilość jakiegoś płynu... Będę wdzięczny za każde informacje. Pozdrawiam
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.