Kamil1994 Napisano 23 Czerwiec 2012 Autor Napisano 23 Czerwiec 2012 Witam.Trafił mi się taki oto przedmiot w lesie, wykonany prawdopodobnie z miedzi. Jest bardzo nieregularny, może stopiony? Dodam, że znaleziony w miejscu gdzie występowały kulki szrapnelowe oraz pierścienie od pocisków.Fot.1.
Kamil1994 Napisano 25 Czerwiec 2012 Autor Napisano 25 Czerwiec 2012 Są jakieś zdjęcia przedstawiające przykładowe zapalniki?
Kamil1994 Napisano 23 Czerwiec 2012 Autor Napisano 23 Czerwiec 2012 Witam.Trafił mi się taki oto przedmiot w lesie, wykonany prawdopodobnie z miedzi. Jest bardzo nieregularny, może stopiony? Dodam, że znaleziony w miejscu gdzie występowały kulki szrapnelowe oraz pierścienie od pocisków.Fot.1.
Pytanie
Kamil1994
Witam.
Trafił mi się taki oto przedmiot w lesie, wykonany prawdopodobnie z miedzi. Jest bardzo nieregularny, może stopiony? Dodam, że znaleziony w miejscu gdzie występowały kulki szrapnelowe oraz pierścienie od pocisków.
Fot.1.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.