Skocz do zawartości

ctx 3030 vs e trac

luhubama

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam pytanie do posiadaczy minelabów,czy warto czekać aż pojawi sie w pełni" ctx (oczywiście nikt go jeszcze nie zna ale może czytaliście coś na zagranicznych forach)czy zainwestować w używanego etraca z trzema cewkami w cenie nowego, nigdy nie miałem do czynienia ze sprzętem z tej stajni a szukam czegoś dobrego na tereny gdzie jest dużo skał zwłaszcza metalicznych oraz na plażę,myślałem o ctx ie na raty ale ten e trac ma znakomite cewki oprócz standardowej posiada 6x8 i 15x12 , dziś pojawił się filmik który daje wiele do myślenia

http://www.youtube.com/watch?v=DJ4gf8ZCt6U

cena nowego ctx w viku to 8999 a e traca 5600

zastanawia mnie również jak sprawdzony etrac radzi sobie z wykrywaniem samorodków złota i meteorytów bo mój rutusik wiele razy szalał na kamieniach jak by widział złoto więc może te kamienie były jakieś cenne albo kryło się tam coś więcej
Napisano
a może ktoś chociaż wie czy da się jakoś zrobić polskie menu w takich perełkach jak etrac , v3i , vx3 albo deus bo wiem że ctx ma polskie menu a bardzo zależy mi mieć coś po polsku może dlatego że mam argo :)
  • 1 month later...
Napisano
Odświeżam temat. Minęło trochę czasu odkąd pojawił się ctx, czy ktoś miał możliwość wypróbowania go, a może nawet porównania z e-trackiem?
Napisano
najgorsze że nawet sprzedawcy nie wiedzą nic na temat ctx bo pytałem o niego w wikingu to zbyli mnie jakąś ulotka po angielsku a na stronie dalej zero informacji
  • 2 months later...
Napisano
Witam,
szukam informacji o ctx 3030 i w zasadzie do tej pory nikt nic nie napisał o tym sprzęcie. Jak któryś z użytkowników może to niech da znać o swoich obserwacjach nt. tego wykrywacza.
Pozdrawiam serdecznie
Napisano
Witam. Wykrywacza nie znam, ale jak byłem w vikingu to miałem go w ręku:) Jest potwornie ciężki! Może jest zajebisty, głęboki i ogólnie super, ale z taką wagą odrobinę przesadzili;)
Napisano
Witam powiem tak sam przyglądam się ctx 3030 była już przymiarka zakupu tego sprzętu lecz....Ctx ma taki sam zasięg co e-trac różnica to tylko inna trochę dyskryminacja dżwiękowa i oczywiście bajerów więcej,sprzedawcy jak i dystrybutorzy oczywiście że milczą bo z zasięgiem jest to samo.Nie wiem komu potrzebny jest wykrywacz pod wodę.Widziałem już ludzi w polsce pracujących tym wykrywaczem no ale na forach koledzy milczą

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie