Jak w temacie wpadł mi w ręce skórzany pokrowiec na zamek w opłakanym stanie, jednak po poddaniu go solidnej konserwacji wyszedł piękny egzemplarz starej solidnej roboty. Mam jednak pytanie czego to może być opakowanie". Wątpię czy II-go wojenny niemiecki, bliżej jest do jakiegoś hiszpana" z racji icia" w którym występuje słowo guerr...natomiast po hiszpańsku guerra to wojna.
Ponadto występują dwie widoczne cyfry - 58.
Byłbym wdzięczny gdyby koledzy pomogli mi w identyfikacji z jakiego okresu oraz jakiej
arodowości". Za wszelkie inne informacje dotyczące ww. modelu byłbym wdzięczny.
Pytanie
Pepsi_Srepsi
Witam,
Jak w temacie wpadł mi w ręce skórzany pokrowiec na zamek w opłakanym stanie, jednak po poddaniu go solidnej konserwacji wyszedł piękny egzemplarz starej solidnej roboty.
Mam jednak pytanie czego to może być opakowanie". Wątpię czy II-go wojenny niemiecki, bliżej jest do jakiegoś hiszpana" z racji icia" w którym występuje słowo guerr...natomiast po hiszpańsku guerra to wojna.
Ponadto występują dwie widoczne cyfry - 58.
Byłbym wdzięczny gdyby koledzy pomogli mi w identyfikacji z jakiego okresu oraz jakiej arodowości". Za wszelkie inne informacje dotyczące ww. modelu byłbym wdzięczny.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie,
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.