psioter5 Napisano 28 Maj 2012 Autor Share Napisano 28 Maj 2012 Witam, kiedyś jakiś chłopak chciał kupić wykrywkę miał około 12-13lat kilka osób z forum mu odradzało oto link do tematu http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=690969#1287178 w żadnym razie nie mam nic do młodych bo sam młodo zaczynałem ale troszkę wkurzył mnie tekstem że z kumplem rozbierali zapalnik. Przeglądając sobie filmiki natrafiłem na podobnego wiekiem poszukiwacza co wykrywacza nie może radzić i chciałem zobaczyć co forumowicze o tym sądzą.http://www.youtube.com/user/hardkor46?feature=watch niby ma wpisany wiek 21lat ale nie wygląda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 Wiek nie gra większej roli. Większą rolę gra to, co ma się w głowie pomimo wieku. Ten z tego filmiku prezentuje pełny profesjonalizm i na pewno nie ma 21 lat ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Einherjer Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 I to jest poszukiwacz - hobbysta - pasjonat?Skala podobnych wyczynów spadnie na to hobby jak błotna lawina w Chittagong po obfitych deszczach.Dawać dalej - wyjdźcie z cienia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 Midaś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 Wtf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 28 Maj 2012 Autor Share Napisano 28 Maj 2012 Tuszek popieram twoje słowa że ważne jest to co ma się w głowie, i np wiktor98 pokazał co ma a miał mało bo chwalenie się że rozbierało się zapalnik to kiepski pomysł. Siła zapalnika może być tak duża że urwie dłoń. to nie jest zabawa, niektóre fanty wyglądają niepozornie a są bardzo groźne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 Tak sobie myślę że na pewno nie kupię synowi wykrywki choćby nie wiem jak błagał :)Jak ukończy 18 lat to może....Detektor metali to nie zabawka moim zdaniem, tylko zaawansowane urządzenie specjalistyczne więc operator też musi coś" mieć w głowie..:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 OT- siedzę przy obiedzie z Rodziną i jednym z większych merytorycznie Użytkowników Forum. Rozmowa jak rozmowa przy niedzieli i posiłku, a On nagle wali pytaniem Ile Ty masz lat?" Odpowiadam, a On na to piii, piii, Ty jesteś starszy od mojej mamy"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 Ha Ha Ha dobrze że chłopczyna hardkor46 sobie Midasiem :) kłów nie wybił ,się spłakałem .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 Obejrzałem sobie jeszcze jego dwa filmy na poprawę humoru. Musiałem wyłączyć, bo moja reakcja była odwrotna ;) Waść machasz jak cepem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 Wiek nie gra roli, ale 13 lat to zdecydowanie za mało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeWschOdu Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 Oj tam nie przesadzajcie...ja zaczynałem z wykrywką w wieku 11 lat, co prawda nie chodziłem za bardzo za militarką ale to nie ma znaczenia dużego.Trzeba wiedzieć jak się obchodzić z militariami i być ostrożnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 Najważniejszy jest rozsądek.Jak już wpadniesz na pomysł by rozbierać zapalnik czy jakiś większy niewypał to jedna rada - rozpędź się i walnij dyńką w ścianę. Może pomysł ów wyparuje z głowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 28 Maj 2012 Autor Share Napisano 28 Maj 2012 Ja przygodę zacząłem w wieku 14 lat ale do 16 tylko skupowałem ciekawe fanty później kupiłem wykrywacz ale nie w głowie były mi takie rzeczy jak rozbieranie zapałów. W rodzinie miałem drugo wojennego sapera i pokazał mi grób dwóch chłopaków też z mojej rodziny rozbierali jakiś pocisk lub granat dokładnie nie wiadomo w każdym bądź razie zginęli obaj a ich mogiły były obok siebie bo nie szło rozróżnić części ciała która była czyja. Mi takie historie bardzo zostają w głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 ja też zaczynalem jak mialem 14 lat:) 8 lat juz mineło i żyje. paluszki mam wszystkie. tak jak mowi wlasnie Sonic że najważniejszy jest rozsądek. Wg mnie zanim w taki wieku zacznie się bawić w te klocki nalezy sie sporo wyedukowac, czytac , czytac i jeszcze raz czytac literature. Żeby znajdując cokolwiek -wiedziec na co można sobie pozwolic:)pozdr Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 Ale się wtedy fanty ciągnęło... to były czasy. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil poszukiwacz Napisano 20 Marzec 2017 Share Napisano 20 Marzec 2017 Witam ja mam 12 lat i od 3 lat chodzę z garetem 150 teraz kupuje lepszy sprzęt .Wiem że 12 lat ooo... na pewno jakiś dzieciak . Ale teraz młodzież żyje telewizją i graniem w pokemony . Ja w moim mieściecie jestem jedynym chłopakiem Którego gry nie są najważniejsze . Tylko ja lubię historię . Inni mówią po co szukasz tego złomu i tych starych monet.Przecież nic za to nie kupisz . Tak jak niektórzy mówią na forum nie ważny jest wiek tylko to co ma się w głowie.pozdrawiam wszyatkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpagin Napisano 20 Marzec 2017 Share Napisano 20 Marzec 2017 Jeśli faktycznie masz teraz 12 lat...I zalogowałeś tfu - zarejestrowałeś się na tym forum i pierwszym Twoim postem jest ten wątek który nie był odwiedzany od prawie 5lat(!) To faktycznie coś z Tobą nie tak.-Wyalienowany przez miejscową społeczność.-Czujesz się lepszy od plebsu" - młodzież żyje telewizją i graniem w pokemony - Tylko ja lubię historię . Inni mówią po co szukasz tego złomu i tych starych monet.Przecież nic za to nie kupisz"Proponuje wizyte u lekarza albo spróbować się zakolegować-ludzie nie gryzą**albo może wszyscy ze wsi to Pilipiukowa Dębinka" Pekin,patola a Ty wybitna jednostka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.