makul Napisano 26 Maj 2012 Autor Napisano 26 Maj 2012 Witam - nie jestem pewien co to takiego jest ale wygląda podobnie do jakiegoś uziemienia.Przedmiot ma około 25cm długości, szerokość przetyczki" to około 10cm.Z tym że przetyczka jest nieruchoma.Brak jakichkolwiek sygnatur, bić, itp.
makul Napisano 27 Maj 2012 Autor Napisano 27 Maj 2012 A jednak będzie to, co mówił mi kolega:http://www.ekosfera.com.pl/?q=node/19tylko że tu ktoś nazwał to bagnetempozdr,makul
szczurek_1979 Napisano 26 Maj 2012 Napisano 26 Maj 2012 muguk chyba się mylisz ;) uniwersalny... dobre ;P
makul Napisano 26 Maj 2012 Autor Napisano 26 Maj 2012 A coś takiego jak szpilka uziemiająca cysternę paliwową?
Catadero Napisano 27 Maj 2012 Napisano 27 Maj 2012 Zbyt precyzyjnie wykonane i nie ten metal by to w ziemię pakować. Jeden był naprawiany ? Może się okazać elementem jakiegoś urządzenia-np blokowanie czegoś w ustalonej pozycji.C.
makul Napisano 26 Maj 2012 Autor Napisano 26 Maj 2012 Witam - nie jestem pewien co to takiego jest ale wygląda podobnie do jakiegoś uziemienia.Przedmiot ma około 25cm długości, szerokość przetyczki" to około 10cm.Z tym że przetyczka jest nieruchoma.Brak jakichkolwiek sygnatur, bić, itp.
makul Napisano 26 Maj 2012 Autor Napisano 26 Maj 2012 Rączka pod przetyczką moletowana. Czy to coś z łączności? Z tym że nie ma gdzie przyczepić kabla - więc jak na uziemienie - trochę nie bardzo mi pasuje...Pozdr,makul
Pytanie
makul
Przedmiot ma około 25cm długości, szerokość przetyczki" to około 10cm.
Z tym że przetyczka jest nieruchoma.
Brak jakichkolwiek sygnatur, bić, itp.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.