Barson1 Napisano 10 Maj 2012 Autor Napisano 10 Maj 2012 Witam!Znalazłem na serwisie aukcyjnym taki oto tasak. Prosił bym o jakieś informacje o nim. Do czego służył . Co oznaczają bicia. Czy jest oryginalny . I Ile jest warty ?
torba5 Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 sam jestem ciekaw.....jak dla mnie to lipa ,wygląda jak tasak do mięsa
torba5 Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 w żadnym opracowaniu tego nie widziałem ,pojawiają sie tylko na allegro w różnych formach,sygnowany tasak rzeźnicki po co ?twój jeszcze wygląda jak nówka ,tandetna rączka,to tylko moje przemyślenia i mogę sie mylić ,ja stawiam na lipe
torba5 Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 wiem wiem widuje sie je czasem na aukcjach,a widzial ktoś z inną datą ?
torba5 Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 to wiemy bo to oczywista oczywistość chodzi o to czy twór ten jest z epoki czy to lipa
Barson1 Napisano 11 Maj 2012 Autor Napisano 11 Maj 2012 To wiem ze to producent...ale chodzi mi jaki to producent. I czy tasak jest oryginalny ? I jaka jest jego wartość ? Co dokładnie oznacza s" jaka to wytwórnia ? Do czego służył ?
Barson1 Napisano 11 Maj 2012 Autor Napisano 11 Maj 2012 Widziałem na jednej z aukcji że cena takiego tasaka przekroczyła 200 zł....czy jest aż tyle wart ?
Pytanie
Barson1
Znalazłem na serwisie aukcyjnym taki oto tasak. Prosił bym o jakieś informacje o nim. Do czego służył . Co oznaczają bicia. Czy jest oryginalny . I Ile jest warty ?
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.