Heruss Napisano 17 Sierpień 2004 Share Napisano 17 Sierpień 2004 WitamW środe 25.08 o 18.30 w Dworku Sierakowskich zbiórka ;) Tak mówił mi orzeł, który już wylądował" ;)w sensie Oksiu .Pozdrawiam i zapraszam wszystkich na spotkanie, starych i nowych członków Stowarzyszenia (bez skojarzeń :))Heruss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 17 Sierpień 2004 Share Napisano 17 Sierpień 2004 a do ktorej trwa spotkanie?pozdrawiamŁukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kleryk_sh Napisano 17 Sierpień 2004 Share Napisano 17 Sierpień 2004 To bede :), Spotkanie trwa okolo godzinki zwykle, moze sie przedluzyc lub byc krotsze :) Zarezerwuj sobie troche czasu :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 17 Sierpień 2004 Share Napisano 17 Sierpień 2004 na 90 % bede :)pzdrŁukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 18 Sierpień 2004 Share Napisano 18 Sierpień 2004 Witam wszystkich tepeesowców!Mnie niestey nie bedzie na spotkaniu poniewa| jestem we wroclawiu na urlopie:).pzdrSanshinp.s Kiedy wrcaa Oksiu z urlopu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 18 Sierpień 2004 Share Napisano 18 Sierpień 2004 witamSanshin : łooooo ile miejsca sobie zarezerwowales na pisanie ;) a po drugie to ty jeszcze tam tydzien bedziesz :P ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 18 Sierpień 2004 Share Napisano 18 Sierpień 2004 Sanshin pogielo cie??????Feldfebel Oksinski juz jest w kraju, jak pisalem wyladowal ;)Nie przeginasz troche z orginalnoscią?W środe w Sopocie !!Obeconść obowiązkowa!!!Heruss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 18 Sierpień 2004 Share Napisano 18 Sierpień 2004 fajna orginalnosc ;)pzdrmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Sierpień 2004 Share Napisano 18 Sierpień 2004 w która srode spotkanie?? i dokąłdnie jakas godzika czy cos? oj Sanshin... bez komentarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 czesc chlopaki czytac dokladnie forum-wszystko jest napisane!!! onyx spotkanie jak juz napisal Heruss spotkanie jest w srode za tyzien tj. (chyba) 25 o 18:30 ale lepiej przeczytaj post Marcina bo moge sie mylic :)PzdroBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 Bardzo przepraszam za rozciągłość postu ale zablokował mi sie enter(stara klawiatura).Będę na sto procent obiecuję i jeszcze raz przepraszam.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 A date pmyliłem sobie z 15.08.Właśnie wróciłem z wrocławia dosłownie przed chwilą.pzdrSanshinp.so co chodziło wam z tą oryginalnością?:)Bo jesli chodzi o ten rozlazły post to jak już mówilem zablokowal mi sie enter bo pisałem z kafejki a wiadomo jakei są w kafejkach klawiatury.jeszczew raz przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 czesc taraz ja wypowiem sie co mysle o samo blokujacych sie klawiaturach" Sanshin przestan pierdolic takie farmazony, wlasnie zwiedzilem nasze forum i wniosek jest jeden: tylko tobie ( zawsze) blokuje sie ENTER :) (przypadek???) Ps. w naszej grupie nie zablysniesz w taki sposob.........a jedynie staniesz sie obiektem drwiny itp itd (nie bede prawil tu kazan od tego jest kleryk ;) )PzdroBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 Ale o co wam chodzi.Przecież nie zrobiłem tego specjalnie.Ani mi nie chodzi o to by zabłysnąć bo tego pragnę najmniej.Jesli kogoś obraziłem tym ze powiedziałem ze klawisz sie przyblokował to bardzo go za to przepraszam i jeszcze raz mówię ze nie zrobiłem tego specjalnie.pzdrSanshinp.s Moze ja wystapie z TPS skoro niektórym nie pasuje moja osoba.Zrobię to tylko dlatego by nie psuć dlaej atmosfery swą osobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 czesc Sanshinnie obrazaj sie , badz facet ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 Ja sie wcale nie obraząm ale taka sytuacja pojawia sie już po raz drugi.I to chodzi o dokładnie o to samo.O posty na forum a konkretnie w tym topicu.Co wy myslicie ze by mnie bawiło pisanie takich postów?że ja chcę czymś błysnąć?Ze chcę sie nie wiem wywyższać?gówno prawda.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 jeśli cały tps wygląda jak kleryk to znaczy że to zlot faszystów...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 tresc tego ostatniego postu,juz chyba gdzies slyszalem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 WitamShansin, dorosnij i nie gadaj takich farmazonów że wystąpisz z TPS zastanawiaj sie czesciej nad tym co piszesz i robisz i bedzie OK.Co do tego kolesia niezalogowanego hmmmm smutne to jest ze oceniasz 20 osób po jednej osobie, coz nie pochwalam Kleryka ale uważam ze to jego sprawa co robi i jak to robi, ja osobiscie jestem patriotą i nie cierpie wszelkich objawów nazizmu itp.Pozdro HerussPS. Latwo osadzac anonimowo loguj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 i poraz kolejny widac ze potrzebne jest obowiazkowe logowanie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 Bez waśni wewnętrznych na forum publicznym ,to tylko taka moja dygresja .Mam nadzieje że rozumiecie o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 20 Sierpień 2004 Share Napisano 20 Sierpień 2004 Ale co ja takiego złego napisalem?pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 20 Sierpień 2004 Share Napisano 20 Sierpień 2004 Dobrze mi sie nie chce z wami kłocić wiec zakończmy tą kłotnie.Ja postaram się nie pisac postów tym temacie,kupię sobie nową klawiaturę a podpis będe stawiać tuż nad tekstem ok?pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berlin Napisano 20 Sierpień 2004 Share Napisano 20 Sierpień 2004 także postaram się pojawić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kleryk_sh Napisano 20 Sierpień 2004 Share Napisano 20 Sierpień 2004 O znow ktos mnie tu wyzywa :D, ostatnio bylo to na glownym forum przy rozmowie o katyniu, oj cwaniaku, lepiej sie zdecyduj co do moich pogladow politycznych bo za duzą rozbierznosc walisz, zaraz bede pewnie trockistą :) jako wielki sympatyk Piotra Nikołajewicza Wrangla. Ale badz internetowym bohaterem.NAjdziwniejsze jest to ze ktos potrafi ocenic moje poglady polityczne, nawet gdy ja od kilku lat nie potrafie :D. Ja mam poglady prawicowe i daleko mi do lewicowego narodowego socjalizmu czy bardzo lewicowego faszyzmu czy komunizu w czystej postaci.A co tam kolesiowi tlumaczyc :) , glupio mi ze jakas osoba co ma na moim punkcie obsesje zabrudza tu atmosfere :) i wprowadza niepotrzebny fermentPozdrawia was Super Bohater KleryK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.