Skocz do zawartości

Spotkanie w Towarzystwie Przyjaciól Sopotu

oksio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
W środe 25.08 o 18.30 w Dworku Sierakowskich zbiórka ;) Tak mówił mi orzeł, który już wylądował" ;)w sensie Oksiu .
Pozdrawiam i zapraszam wszystkich na spotkanie, starych i nowych członków Stowarzyszenia (bez skojarzeń :))
Heruss

• Odpowiedzi 294
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
czesc
chlopaki czytac dokladnie forum-wszystko jest napisane!!!

onyx spotkanie jak juz napisal Heruss spotkanie jest w srode za tyzien tj. (chyba) 25 o 18:30 ale lepiej przeczytaj post Marcina bo moge sie mylic :)

Pzdro
BIL

A date pmyliłem sobie z 15.08.Właśnie wróciłem z wrocławia dosłownie przed chwilą.

pzdr

Sanshin

p.so co chodziło wam z tą oryginalnością?:)Bo jesli chodzi o ten rozlazły post to jak już mówilem zablokowal mi sie enter bo pisałem z kafejki a wiadomo jakei są w kafejkach klawiatury.jeszczew raz przepraszam.

czesc
taraz ja wypowiem sie co mysle o samo blokujacych sie klawiaturach"
Sanshin przestan pierdolic takie farmazony, wlasnie zwiedzilem nasze forum i wniosek jest jeden: tylko tobie ( zawsze) blokuje sie ENTER :) (przypadek???)

Ps. w naszej grupie nie zablysniesz w taki sposob.........a jedynie staniesz sie obiektem drwiny itp itd (nie bede prawil tu kazan od tego jest kleryk ;) )
Pzdro
BIL

Ale o co wam chodzi.Przecież nie zrobiłem tego specjalnie.Ani mi nie chodzi o to by zabłysnąć bo tego pragnę najmniej.Jesli kogoś obraziłem tym ze powiedziałem ze klawisz sie przyblokował to bardzo go za to przepraszam i jeszcze raz mówię ze nie zrobiłem tego specjalnie.

pzdr

Sanshin

p.s Moze ja wystapie z TPS skoro niektórym nie pasuje moja osoba.Zrobię to tylko dlatego by nie psuć dlaej atmosfery swą osobą.

Ja sie wcale nie obraząm ale taka sytuacja pojawia sie już po raz drugi.I to chodzi o dokładnie o to samo.O posty na forum a konkretnie w tym topicu.Co wy myslicie ze by mnie bawiło pisanie takich postów?że ja chcę czymś błysnąć?Ze chcę sie nie wiem wywyższać?gówno prawda.

pzdr
Sanshin

Witam
Shansin, dorosnij i nie gadaj takich farmazonów że wystąpisz z TPS zastanawiaj sie czesciej nad tym co piszesz i robisz i bedzie OK.Co do tego kolesia niezalogowanego hmmmm smutne to jest ze oceniasz 20 osób po jednej osobie, coz nie pochwalam Kleryka ale uważam ze to jego sprawa co robi i jak to robi, ja osobiscie jestem patriotą i nie cierpie wszelkich objawów nazizmu itp.
Pozdro Heruss
PS. Latwo osadzac anonimowo loguj sie

O znow ktos mnie tu wyzywa :D, ostatnio bylo to na glownym forum przy rozmowie o katyniu, oj cwaniaku, lepiej sie zdecyduj co do moich pogladow politycznych bo za duzą rozbierznosc walisz, zaraz bede pewnie trockistą :) jako wielki sympatyk Piotra Nikołajewicza Wrangla. Ale badz internetowym bohaterem.

NAjdziwniejsze jest to ze ktos potrafi ocenic moje poglady polityczne, nawet gdy ja od kilku lat nie potrafie :D. Ja mam poglady prawicowe i daleko mi do lewicowego narodowego socjalizmu czy bardzo lewicowego faszyzmu czy komunizu w czystej postaci.A co tam kolesiowi tlumaczyc :) , glupio mi ze jakas osoba co ma na moim punkcie obsesje zabrudza tu atmosfere :) i wprowadza niepotrzebny ferment

Pozdrawia was Super Bohater KleryK :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie