oksio Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Napisano 4 Czerwiec 2004 Do zobaczenia o 8.00 kwity przyszły.oksio.
OnyX Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 No ja juz spakowany i po wizycie w Rumi po wykrywke :) dzis jakis taki szczesliwy dzien nowa wykrywka + 50 zł znalezione na poczcie:)Dozobaczenia w Sopocie chyba ze Kleryk zaspi:)pozdro -=OnyX=-
Bil Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 czescproponuje spotkanie w celu omowienia wynikow wypadu ??? np. w srode. Mamy dlugi weekend wiec moze uda sie zmontowac jeszcze jakis wyjazd a wiadomo, ze w wiekszym gronie zawsze to lepiej wychodzi......PzdroBIL
sanshin Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 Dobry pomysł.Omowilibysmy tez termi9n wypadu do kartuz.pzdrSanshin
Heruss Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 Witajcie Wszyscy!!Niech żałują Ci co nie byli....Trzeba sie spotkać i powymieniac zdjeciami i obgadac nowy wypad.Rozmawiałem z wodzem OKSIEM trzeba termin spotkania koniecznie ustalić, dzisiaj na forum bedzie decyzja co do daty.Było super dzieki wszystkim za przybycie, trzeba to powtórzyć jak najszybciej ;).Heruss
sanshin Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 ja proponuję w sroę 9 czerwca o 18 w dworku.A jak inni na ten termin?pzdrSanshin
OnyX Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 No wypad był piekny :) zobaczycie na spotkaniu jak wyszedł ten korek do baku pojazdu:) mi kazda godzina pasujepozdro -=OnyX=-
oksio Napisano 7 Czerwiec 2004 Autor Napisano 7 Czerwiec 2004 ok spotkanie w środę o 17 do 18.30 lub 19.00 w dworku.pozd.oksio.
tomi1968 Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 Witamtermin mi pasuje, ale lepiej by było na godzine 17 pzdr.
oksio Napisano 12 Czerwiec 2004 Autor Napisano 12 Czerwiec 2004 Spotkanie na drodze dojazdowej do Kalisk przed Kartuzami o 10-tej.pozd.Oksio.
sanshin Napisano 12 Czerwiec 2004 Napisano 12 Czerwiec 2004 mnie niestey nie bedzie.:(Będę w gdyni dopiero w ponidziałek.pzdrSanshin
sanshin Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 I jak po wykopkach? Oksiu mozę jakies spotkanko by omówic wyjazd? Proponuję w śroe o 18 30 .będzie to dobra pora bo każdy bezie miał czas by dojechac.]pzdrSanshin
Bil Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 czescsory ale troche czas mi nie pozwolil wybrac sie z wami w teren...... jeszcze to nadrobie :)Ps. wydaje mi sie iz nie ma powodu by zwolywac spotkanie tylko i wylacznie po to aby omowic sam wypad(chyba, ze jest co omawiac.........????tzn jakis wykopany czolg ;) ) . Sanshin to nie jest kolko rozancowe ani gospodyn wiejskich-wiekszosc z nas pracuje ma rodziny (mnie nie wliczajac :)) i spotkanie czasami im troche koliduje z innymi sprawami-nie maja tyle czasu co ty wiec wez tez to pod uwage zanim napiszesz kolejny post tego typu. Mam jeszcze pytanie co ty chesz omawiac ??? bo jesli kolejny raz masz walic swoimi niewyszukanymi takstami ( ktore juz kilka osob delikatnie mowiac irytuja )to lepiej daruj sobie. Nie jest to jakis atak na twoja osobe bo nie mam do tego powodow. Przemysl to co napisalem..........moim osobistym zdaniem jesli spotkania beda zwolywane z byle powodu to bedzie coraz gorzej tzn. coraz mniej ludzi itp. PzrdoBIL
sanshin Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 dobrze ok.Pomyślałem sobie bo ostatnio spotkania obywały sie cyklicznie co srodę.Ja doskonale rozumiem ze ludzie pracują i mają szkołe czy inne zajęcia.Ja nikomu nie każe przybywać ja tylko zaproponowałem termin spotkania.pzdrSanshin
sanshin Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 a i jeszcze jedno jesli ktoś ma wątpliowości co do moejgo zachowania tekstów czy osoby proszę na priv.Moje gg to:8199793 bądź piszcie na maila oto on: herrman1@o2.plChętnie wysłucham ludzi którzy mają jakieś uwago do mnie ponieważ pomogą mi one sie zmienic.pzdrSanshin
sanshin Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 a i jeszcze jedno jesli ktoś ma wątpliowości co do moejgo zachowania tekstów czy osoby proszę na priv.Moje gg to:8199793 bądź piszcie na maila oto on: herrman1@o2.plChętnie wysłucham ludzi którzy mają jakieś uwago do mnie ponieważ pomogą mi one sie zmienic.pzdrSanshin
sanshin Napisano 14 Czerwiec 2004 Napisano 14 Czerwiec 2004 po prostru chętnie sie dowqiem co mogę w sobie zmienić na lepsze.pzdrSanshin
Tom Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 Zapadła martwa cisza .........................
Heruss Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 WitamCisza ,cisza bo powialo chodem ;)Z jedne strony Bil ma racje, ale uwazam ze powinien to powiedziec w cztery oczy a nie tak na Forum z grubej rury .Trzeba cos skrecic, jakies latanie po lesie lub polu za meteorytami" PozdroHeruss
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.