gumbi Napisano 10 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Czyżby Northrop YF-17 Cobra" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Tak, zadajesz. Ta metoda też ma wady, może ktoś z kolegów ma pomysł jak oszukać wyszukiwarkę fotografii w google ??W końcu zabawa powinna być uczciwa dla każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 10 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2012 To może ten was zabawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 A nie jet to przypadkiem He-119. Był akurat parę dni temu w filmie o historii Luftwafe na NG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 10 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Twój pech. Odpowiedziałeś to teraz martw się o kolejną zagadkę. ;-)Ps. Szukam chętnego do uaktualnienia listy zagadek z cz.14 w spisie. Ja nadal jestem w kropce bo za chiny ludowe nie odpalę pliku worda w którym utworzyłem spis i który podsyłam imć Wojciechowi do zamieszczenia. A początek kolejnej cz. zbliża sie wielkimi krokami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Fiu fiu fiuuuuuu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Gumbi poszło na maila :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 10 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Woytas ogromnie przepraszam przeca to Ty każdorazowo masz kłopotliwe zajęcie z aktualizacją spisu. Ale Bozia Ci to wynagrodzi. W dzieckach czy czym tam sobie życzysz. Jeszcze raz kornie przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 No, to chyba będzie dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Zwróćcie uwagę że tym ujęciu wygląda prawie jak TS-8 Bies. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Taa, z tym kolkiem pod ogonem..., prawie ze Bies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Prawie robi wielką różnicę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 11 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Mac, możesz wrzucić zdjęcie z kabiną i ogonem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Teraz będzie z górki, podpowiedź bez żadnych utrudnień :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Vought SB2U Vindicator,a że w barwach brytyjskich to tam był zwany Chesapeake". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 11 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Precyzując odpowiedź znalazłem info: Vought Chesapeake Mk.1 156 B1 (V-156-B1) Wersja eksportowa amerykańskiego pokładowego bombowca nurkującego SB2U-3 Vindicator. Zbudowano 50 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 I co ja mam panowie zrobić ??Nadwojciech prawidłowo podał że jest to Vought Vindicator Chesapeake, natomiast nie jest to już SB2U, a V-156 (francuski V-156B, Brytyjki dla RN V-156B-1)Natomiast Gumbi podał prawidłowo wszystkie informacje i zadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 12 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Podpowiadam - nie jest tym czym się wydaje.Nadwojciecha przepraszam, tyle, że jak już pozbierałem pełne info to szkoda mi było nie uzupełnić. Ale cóż decyzja Mac-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Spoko,moja wina.Jak za szybko chce się odpowiedzieć to tak jest. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Takiej mutacji Cessny jeszcze nie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
husky1 Napisano 13 Czerwiec 2012 Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Cessna O-2 Skymaster z Multi-Spectral Targeting System uzywana przez US Navy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 14 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Husky1 prawie dobrze, ale jak wiemy prawie czyni różnicę. Cessna się zgadza, Skymaster się zgadza tylko z nr coś nie tak, użytkownik tego egzemplarza też do poprawki (w sumie aż dwa zbudowane to i trudnawo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 14 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Tu inne" zdjęcie. Podpowiem jeszcze, że ptaszek w nazwie sie pojawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Jak w szkole : Pe... li... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Pelican Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.