Skocz do zawartości

Zagadka cz. 14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 290
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Tak, zadajesz.
Ta metoda też ma wady, może ktoś z kolegów ma pomysł jak oszukać wyszukiwarkę fotografii w google ??
W końcu zabawa powinna być uczciwa dla każdego.
Napisano
Twój pech. Odpowiedziałeś to teraz martw się o kolejną zagadkę. ;-)

Ps. Szukam chętnego do uaktualnienia listy zagadek z cz.14 w spisie. Ja nadal jestem w kropce bo za chiny ludowe nie odpalę pliku worda w którym utworzyłem spis i który podsyłam imć Wojciechowi do zamieszczenia. A początek kolejnej cz. zbliża sie wielkimi krokami.
Napisano
Woytas ogromnie przepraszam przeca to Ty każdorazowo masz kłopotliwe zajęcie z aktualizacją spisu. Ale Bozia Ci to wynagrodzi. W dzieckach czy czym tam sobie życzysz. Jeszcze raz kornie przepraszam.
Napisano
Precyzując odpowiedź znalazłem info: Vought Chesapeake Mk.1 156 B1 (V-156-B1) Wersja eksportowa amerykańskiego pokładowego bombowca nurkującego SB2U-3 Vindicator. Zbudowano 50 szt.
Napisano
I co ja mam panowie zrobić ??
Nadwojciech prawidłowo podał że jest to Vought Vindicator Chesapeake, natomiast nie jest to już SB2U, a V-156 (francuski V-156B, Brytyjki dla RN V-156B-1)
Natomiast Gumbi podał prawidłowo wszystkie informacje i zadaje.
Napisano

Podpowiadam - nie jest tym czym się wydaje.
Nadwojciecha przepraszam, tyle, że jak już pozbierałem pełne info to szkoda mi było nie uzupełnić. Ale cóż decyzja Mac-a.

Napisano
Husky1 prawie dobrze, ale jak wiemy prawie czyni różnicę. Cessna się zgadza, Skymaster się zgadza tylko z nr coś nie tak, użytkownik tego egzemplarza też do poprawki (w sumie aż dwa zbudowane to i trudnawo)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie