globcke44 Napisano 5 Maj 2012 Autor Share Napisano 5 Maj 2012 WitamZastanawiam się nad kupnem tej koszuli jednak chciałem się zorientować czy warto-http://allegro.pl/show_item.php?item=2309599389 miał ktoś do czynienia z tym produktem?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 5 Maj 2012 Share Napisano 5 Maj 2012 Warto, od kiedy Pani Agnieszka zmieniła materiał to jest to bardzo poprawny produkt, oczywiście fason, krój etc. Podajesz szczegółowe wymiary o które prosi producentka i za kilka dni cieszysz się nabytkiem. Do tego nie boi się innych wyzwań, ja np. zamówiłem sobie biała koszulę w kroju z lat 40, uszyta została na podstawie zdjęc po mistrzowsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globcke44 Napisano 7 Maj 2012 Autor Share Napisano 7 Maj 2012 Tylko czy nie będzie mi gorąco w takiej koszuli pod mundurem? kołnierzyk może też trochę gnieść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kres Napisano 7 Maj 2012 Share Napisano 7 Maj 2012 pas główny też może trochę upijać, a sukienne spodnie tak drapią w nogi, że kilka razy przemyślałbym decyzję o zostaniu rekonstruktorem...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 7 Maj 2012 Share Napisano 7 Maj 2012 Panie globcke, niemiecki żołnierz nosił koszulę regulaminowo pod mundurem, jeżeli problemem jest gorąco i gniecenie kołnierzyka to najlepiej będzie zając się surfingiem albo piłką plażową, polecam też leżenie pod parasolem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globcke44 Napisano 8 Maj 2012 Autor Share Napisano 8 Maj 2012 :D no tak.. do tej pory nosiłem podkoszulek sportowy, dlatego stąd może moje niezdecydowanie ;).Dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 Cyt: 'no tak.. do tej pory nosiłem podkoszulek sportowy, dlatego stąd może moje niezdecydowanie 'Oo.. nie przejmuj się, jesteś w znakomitym towarzystwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 mundur z tkaniny moleskin albo HBT i nie będzie kłopotów z komfortem zwłaszcza w lato :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.