dzieci3 Napisano 3 Maj 2012 Autor Share Napisano 3 Maj 2012 Koledzy jakie są Wasze odczucia,wrażenia po wyborze naszego hymnu na Euro 2012.Moje to,że Entliczek pętliczek do nóg nie dorósł temu hitowi.Jednym słowem kupaśmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 To całe Euro dla obcokrajowców będzie kupą śmiechu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/05/b571c6b31543f359415b6a10e8e8e1c2.jpg?1335992737:))))))Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 Mam nadzieję, że z powodu Tymoszenki euro się nie odbędzie, bo to tylko odwracanie uwagi społeczeństwa od problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 jak i cała ta feta przy ogłaszaniu składu i ten hymn koła gospodyń wiejskich, tak i występ naszej reprezentacji będzie polewką,nie przemawia prze zemnie egoizm, jedynie jestem realistą,wyjście z grupy - o czym oni marzą :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 Panowie.... ja słysząc ten hit" wyłączyłem telewizor... Porażka jak nic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 Hymnn jes tak samo porywajacy jak wystapienie pani Prezydent Warszawy Hanny Gronkiewicz ktore zostalo skwitone naleznymi gromkimi brawami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 Dzisiaj obiecałem sobie że pójdę na stadion dopiero jak będziemy grali z Niemcami i nasi kibice przed meczem odśpiewają bogurodzice :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 Te 2 pajacyki które są maskotkami Error 2012 - bieda z nędzą więc hymn też w tych klimatach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 masz na myśli kolegów Pivko i Vodko? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 stakan i seta :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 setko i ogórko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 słoninko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 Error i Horror ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 Error i Horror ;)"Brzmi jak żona i teściowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 3 Maj 2012 Autor Share Napisano 3 Maj 2012 Ktoś to określił piękniej nie pamiętam kto ale nazwę tak;Bida z Nędzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 3 Maj 2012 Autor Share Napisano 3 Maj 2012 http://wiadomosci.onet.pl/wideo/ko-ko-euro-spoko-hymn-euro-2012,76485,w.htmlPanowie,relax cały ten cyrk jest po to,żeby nie zauważyć cen paliwa,bo za tą komedię trzeba będzie zapłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 A co żem wcześniej napisał. To wszystko na co stać ząd". Przepraszam za politykowanie, ale jak słyszę o tym cyrku to mi się chce zwrócić jadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 Ale przecie wszędzie było głośno o konkursie na piosenkę i to właśnie internaucie wybrali ten przebój"...Mogę wiec zapytać - Jaka polityka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 Chodzi o to, że w kłamliwych mediach częściej mówi się o sukcesie" jakim będzie euro niż o problemach przeciętnego człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 W podstawówce zrobiliśmy podobny myk - wybraliśmy na przewodniczącego najmniej lubianą dziewczynę w klasie - ot tak dla jaj. Zdobyła najwięcej głosów bo żeśmy się zgadali że tak będzie fajnie... Może i tu też tak było? Zróbmy jajca i wybierzmy tę szmirę?Swoją drogą, mimo iż najmniej dziewczynę lubiliśmy, załatwiła nam najwięcej wyjazdów i imprez ze wszystkich przewodniczących... Wybrana była potem po raz 2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 Może i tu okaże się, że po paru piwach wszyscy będą śpiewali a raczej wydzierali z gardeł słowa tej piosenki...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 Nie ma brzydkich kobiet tylko wina czasem brak" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlus555 Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 czyżby powtórka Edyty Górniak...?porażka ale cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 kobiety są jak wino im młodsze tym tańsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.