Skocz do zawartości

Euro-Koko 2012 Hymn.

dzieci3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Koledzy jakie są Wasze odczucia,wrażenia po wyborze naszego hymnu na Euro 2012.

Moje to,że Entliczek pętliczek do nóg nie dorósł temu hitowi.
Jednym słowem kupaśmiechu.
  • Odpowiedzi 90
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
jak i cała ta feta przy ogłaszaniu składu i ten hymn koła gospodyń wiejskich, tak i występ naszej reprezentacji będzie polewką,
nie przemawia prze zemnie egoizm, jedynie jestem realistą,
wyjście z grupy - o czym oni marzą :/
Napisano
Hymnn jes tak samo porywajacy jak wystapienie pani Prezydent Warszawy Hanny Gronkiewicz ktore zostalo skwitone naleznymi gromkimi brawami...
Napisano
Dzisiaj obiecałem sobie że pójdę na stadion dopiero jak będziemy grali z Niemcami i nasi kibice przed meczem odśpiewają bogurodzice :)
Napisano
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/ko-ko-euro-spoko-hymn-euro-2012,76485,w.html
Panowie,relax cały ten cyrk jest po to,żeby nie zauważyć cen paliwa,bo za tą komedię trzeba będzie zapłacić.
Napisano
A co żem wcześniej napisał. To wszystko na co stać ząd". Przepraszam za politykowanie, ale jak słyszę o tym cyrku to mi się chce zwrócić jadło.
Napisano
Ale przecie wszędzie było głośno o konkursie na piosenkę i to właśnie internaucie wybrali ten przebój"...
Mogę wiec zapytać - Jaka polityka?
Napisano
Chodzi o to, że w kłamliwych mediach częściej mówi się o sukcesie" jakim będzie euro niż o problemach przeciętnego człowieka.
Napisano
W podstawówce zrobiliśmy podobny myk - wybraliśmy na przewodniczącego najmniej lubianą dziewczynę w klasie - ot tak dla jaj. Zdobyła najwięcej głosów bo żeśmy się zgadali że tak będzie fajnie... Może i tu też tak było? Zróbmy jajca i wybierzmy tę szmirę?
Swoją drogą, mimo iż najmniej dziewczynę lubiliśmy, załatwiła nam najwięcej wyjazdów i imprez ze wszystkich przewodniczących... Wybrana była potem po raz 2...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie