Daro Shadow Napisano 20 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Witam :) W tym wątku będę umieszczał zdjęcia tego co mi matka ziemia za pomocą Jabla i saperki dała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 20 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Pierwsza znajdka. Na szczęście. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 20 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Potem wyskoczył taki dość spory zapalnik. Waga 3kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 20 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2012 No i fant dnia. Taka dość spora skorupa. 12,6kg wagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 20 Kwiecień 2012 Share Napisano 20 Kwiecień 2012 :) W Jablu drzemie siła, i potencjał.Jaką cewkę masz kolego w swoim jablu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 20 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Środek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 20 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2012 cewkę mam standardową 25cm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xen Napisano 20 Kwiecień 2012 Share Napisano 20 Kwiecień 2012 To tak jak w moim Jablu.Jak Ci się widzą zasięgi? Na jakich głębkościach ukopałeś zapalnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 20 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2012 I skorupa i zapalnik były dość płytko, Na jakiś 10cm. ale trafiłem 2 razy na blachy na głębokości ponad 1,5m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebok24 Napisano 26 Kwiecień 2012 Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Widziałem podobny sprzęt, dawał rade i to nieźle a bardzo głęboki jest broń i inne znaleziska duże wychodzą jak grzyby po deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 28 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2012 Z ostatniego wypadu. Bomba lotnicza w kawałkach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 28 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2012 od Mausera ale wypadło mi z głowy jak to się nazywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 28 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2012 powoli się rozrasta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muguk127 Napisano 29 Kwiecień 2012 Share Napisano 29 Kwiecień 2012 ładne fanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muguk127 Napisano 29 Kwiecień 2012 Share Napisano 29 Kwiecień 2012 ładne fanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmont66 Napisano 29 Kwiecień 2012 Share Napisano 29 Kwiecień 2012 nie jest źle tylko kolego nie wiem weź się za konserwacje choćby olej bo sama rdza, no chyba że takie klimaty lubisz :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon125 Napisano 29 Kwiecień 2012 Share Napisano 29 Kwiecień 2012 wątek który najchętniej odwiedzam :) gratki wielkie za fanty,ja niestety rezygnuje już z tego sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 30 Kwiecień 2012 Share Napisano 30 Kwiecień 2012 Pudełko amunicyjne. Te odłamy na złom i za baterie się zwróci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolwk3300 Napisano 30 Kwiecień 2012 Share Napisano 30 Kwiecień 2012 kiedy kupiłeś kolego tego jabla ? trudno się go składa i ile kosztuje zamierzam kupić w tym tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 30 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2012 dzięki Dragon ;pkarolwk jeśli masz jakieś pojęcie o elektronice i materiał na stelaż i trochę kreatywności to powinieneś go złożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 30 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2012 ostatnio takie monetki mi się trafiły. co prawda monetami za bardzo się nie interesuje ale wziąłem bo mi się ich szkoda zrobiło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 30 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 30 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2012 Wiem że zdjęcia słabe ale nie widziałem potrzeby robienia zdjęcia każdej monetce. Jak kogoś to interesuje to na pewno je rozpozna, w razie potrzeby mogę zrobić lepsze zdjęcia którejś monety.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.