nadawca Napisano 19 Kwiecień 2012 Autor Napisano 19 Kwiecień 2012 Witam wszystkich miłośników. Mam prośbę poszukuję przyzwoitego wykrywacza nie badziewia ani takiego który by sam szukał ... Tak poważnie proszę kolegów fachowców o doradzenie jaki model i za jak przyzwoite pieniądze mogę dostać, ewentualnie gdzie jeszcze szukac pozdrawiam
Krychus Napisano 19 Kwiecień 2012 Napisano 19 Kwiecień 2012 Sprecyzuj delikatnie:- za ile?- monetki/militaria/uniwersalny?- jakaś konkretna marka? - preferowane opcje?Pozdrawiam, K.
dzieci3 Napisano 20 Kwiecień 2012 Napisano 20 Kwiecień 2012 Kol.nadawca podaj Twoje typy,z pewnością do czegoś się przymierzasz.Będzie wtedy łatwiej doradzić.
nadawca Napisano 20 Kwiecień 2012 Autor Napisano 20 Kwiecień 2012 1000-1500 chyba że znajdę tańszy. Monety, złoto, militarka najlepiej może uniwersalny co sądzicie ???? Macie jakies typy ?????????????
BART30 Napisano 20 Kwiecień 2012 Napisano 20 Kwiecień 2012 Nie będę odkrywczy i poradzę Proximę.Spełnia wszystkie oczekiwania jakie wymieniłeś a co do kasy to jeszcze na dobre buty i łopate(polecam Fiskars)zostanie.Nie bój się używanych,mam już któryś wykrywacz,wszystkie kupione okazyjnie na All..od ludzi którym po kilku razach się odniechciało,sprzęty praktycznie nówka a opisywane jako roczne-dwuroczne.
Krychus Napisano 21 Kwiecień 2012 Napisano 21 Kwiecień 2012 1000-1500 chyba że znajdę tańszy. Monety, złoto, militarka najlepiej może uniwersalny co sądzicieIdealnie wstrzeliłeś się w Rutusa Proximę. Pozdrawiam, K.
dzieci3 Napisano 22 Kwiecień 2012 Napisano 22 Kwiecień 2012 Jeśli ma być przyzwoity polecam Whites XLT spectrum widziałem za 1550 pln a właściwie jest.
IdeL Napisano 22 Kwiecień 2012 Napisano 22 Kwiecień 2012 XLT to bardzo dobry wykrywacz, ale czasem można niezłego abola" nabyć. Najlepiej a priori (przed dokonaniem zakupu) sprawdzić go. Te sprzęty były produkowane chyba na zasadzie jak Pan Bóg dopuści, tak producent wypuści.PozdroofkiIdeL
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.