Skocz do zawartości

Wykrywacz pilnie potrzebny

nadawca

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich miłośników. Mam prośbę poszukuję przyzwoitego wykrywacza nie badziewia ani takiego który by sam szukał ... Tak poważnie proszę kolegów fachowców o doradzenie jaki model i za jak przyzwoite pieniądze mogę dostać, ewentualnie gdzie jeszcze szukac pozdrawiam
Napisano
1000-1500 chyba że znajdę tańszy. Monety, złoto, militarka najlepiej może uniwersalny co sądzicie ???? Macie jakies typy ?????????????
Napisano
Nie będę odkrywczy i poradzę Proximę.Spełnia wszystkie oczekiwania jakie wymieniłeś a co do kasy to jeszcze na dobre buty i łopate(polecam Fiskars)zostanie.
Nie bój się używanych,mam już któryś wykrywacz,wszystkie kupione okazyjnie na All..od ludzi którym po kilku razach się odniechciało,sprzęty praktycznie nówka a opisywane jako roczne-dwuroczne.
Napisano
1000-1500 chyba że znajdę tańszy. Monety, złoto, militarka najlepiej może uniwersalny co sądzicie

Idealnie wstrzeliłeś się w Rutusa Proximę.

Pozdrawiam, K.
Napisano
XLT to bardzo dobry wykrywacz, ale czasem można niezłego abola" nabyć. Najlepiej a priori (przed dokonaniem zakupu) sprawdzić go. Te sprzęty były produkowane chyba na zasadzie jak Pan Bóg dopuści, tak producent wypuści.

Pozdroofki

IdeL

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie