Michal_kochanek Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Witajcie, dzisiaj na pewnym serwisie licytacyjnym znalazłem takiego oto orzełka. Mam pytanie- czy to oryginał czy kopia? Właściciel okreslił to znaleziskiem strychowym.Pozdrawiam
velmont66 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 zobacz co ten gość sprzedaje i sam sobie odpowiedz na pytanie
Listopadowy Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Jeśli porównasz z katalogowym, to różnic znajdziesz mnóstwo. Przyjrzyj się szczegółom, kropkom itd. Ale nie chce wypowiadać się ostatecznie. Proszę, link:http://www.pomorze1939.friko.pl/orly.html
Listopadowy Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Tak, jeszcze teraz na wąsy zerknąłem... Lipton jak to mówią. P.S.Dopiero teraz zaczynam obserwować ile jest różnych aukcji na allegro z podróbami. Rany, chyba tylko jeszcze plomb nie fałszują... Taką mam refleksję z dzisiaj:)
Question
Michal_kochanek
Witajcie, dzisiaj na pewnym serwisie licytacyjnym znalazłem takiego oto orzełka. Mam pytanie- czy to oryginał czy kopia? Właściciel okreslił to znaleziskiem strychowym.
Pozdrawiam
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.