emes Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Witam!Takie cos wyskoczyło w carskim kontekście,fotka fatalna ale z niestety dopiero jutro mogę dodać lepszą,może ktoś ma pomysł?(element jest pozłacany)
emes Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Witam!Takie cos wyskoczyło w carskim kontekście,fotka fatalna ale z niestety dopiero jutro mogę dodać lepszą,może ktoś ma pomysł?(element jest pozłacany)
Krychus Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 To raczej nie część od bączka. Radziecka - być może, niewykluczone. Znalazłem zdjęcie, jak wyglądało w nich mocowanie:http://desmond.imageshack.us/Himg560/scaled.php?server=560&filename=baczektyl.jpg&res=landingByć może jest to element od jakiejś broszki, spinki?Pozdrawiam, K.PS: Fajne kapcie.
emes Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Jako,że kontekst ściśle carski to cały czas mam wrażenie,że nie jest to element cywilny...Co do kapci,to fotka juz w domu robiona:)pozdr
Question
emes
Witam!Takie cos wyskoczyło w carskim kontekście,fotka fatalna ale z niestety dopiero jutro mogę dodać lepszą,może ktoś ma pomysł?(element jest pozłacany)
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.