Tuszek Napisano 11 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Dzisiejszy rekreacyjny spacerek po zagajnikach Wrocławia z Narzeczoną i ukochaną wykrywką, obrodził w tym, co przedstawia zdjęcie ;) Zapięcie sprawne.Niemiecki czerwony krzyż - Schwesternschaft" (siostra...?)Na odwrocie bicia - Ges.gesch. BRESLAU 105"Najlepsze trafienie w sezonie 2012 :)Zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 11 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Korekta do bić na odwrocie : Ges.gesch. A.Stubbe Berlin" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 11 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2012 A tu będąc na grillu pod Wrocławiem w moje oczy wpadło to.Przedwojenna, sprawna sieczkarnia. Z tego co wiem idzie niedługo na wyrzucenie. Jak by ktoś ją chciał to niech pisze, bo ja nie mam gdzie jej trzymać, a szkoda żeby poszła na żyletki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 11 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2012 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 11 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2012 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 12 Kwiecień 2012 Share Napisano 12 Kwiecień 2012 Fajowa ta sieczkarnia, po restauracji ucieszy nie jedno oko. Szkoda że trochę daleko i nie ma czym przywieźć bo być może bym skorzystał z twojej oferty.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 12 Kwiecień 2012 Share Napisano 12 Kwiecień 2012 Czy jeszcze aktualna ta sieczkarnia? Do kiedy trzeba się po nią zgłosić? Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 12 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2012 Tak, aktualna.Na dniach będę znał więcej szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 12 Kwiecień 2012 Share Napisano 12 Kwiecień 2012 Bardzo bym był rad gdybym dostał więcej szczegółów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_K Napisano 13 Kwiecień 2012 Share Napisano 13 Kwiecień 2012 No proszę , byłeś działałeś i nic się nie odezwałeś ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Z moją podjechałem na spacer połączony z małymi poszukiwaniami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.