systematyk Napisano 9 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2012 Czy ktoś z kolegów motocyklistów składa lub ma motocykl pożarniczy?? Ja trafiłem tą dużą lampę co jest na wózku bocznym. Lampa to NOS Szukam kontaktu z kimś kto ma motocykl pożarniczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
systematyk Napisano 9 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2012 ciekawe ujęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
systematyk Napisano 9 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2012 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
systematyk Napisano 9 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2012 moja lampa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
systematyk Napisano 9 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2012 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 9 Kwiecień 2012 Share Napisano 9 Kwiecień 2012 A po czym poznajesz, że jest od motocykla?C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
systematyk Napisano 9 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2012 Identyczną widac na pierwszym zdjęciu, na wózku bocznym, oprócz tego moja lampa ma na wtyczce doprowadzającej prąd oznaczenia + oraz - co wskazuje na zasilania prądem stałym , czyli akumulator lub układ agregat/ układ prostowniczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
husky1 Napisano 9 Kwiecień 2012 Share Napisano 9 Kwiecień 2012 Drugi motocykl wozi weze , co wskazuje na sluzbe ppoz , ale pierwszy ma zamontowane karabiny czyli raczej bedzie to cos policyjnego albo do ochrony obiektow , granic itp.Podobne lampy mozna spotkac na wielu pojazdach policji , strazy pozarnej w okresie przedwojennym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 10 Kwiecień 2012 Share Napisano 10 Kwiecień 2012 Husky-i właśnie o to mi chodziło. Lampa montowana jako szperacz na setkach, jeśli nie tysiącach pojazdów specjalnych policji, wojska, straży pożarnych a tylko wybiórczo na motocyklach.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.