wrembelek1 Napisano 8 Kwiecień 2012 Autor Napisano 8 Kwiecień 2012 Proszę o pomoc. Znalazłam dawno temu w ziemi krzyżyk. Bardzo ciekawi mnie co to za krzyżyk? Można go powiesić lub postawić. Może jakiegoś żołnierza? przepraszam za jakość zdjęcia
traper6 Napisano 9 Kwiecień 2012 Napisano 9 Kwiecień 2012 Fotka faktycznie marna. Szkoda że to było czyszczone.Czy możesz zrobić fotkę z profilu tego krzyża" ?Jeżeli nie masz takiej możliwości, to czy podstawa tego krzyża jest prosta, czy wygięta w pałąk" ?
wrembelek1 Napisano 9 Kwiecień 2012 Autor Napisano 9 Kwiecień 2012 podstawa jest płaska tak żeby można go było postawic
traper6 Napisano 9 Kwiecień 2012 Napisano 9 Kwiecień 2012 To mi bardziej wygląda na na mniej udaną kopię fibuly niż na krzyżyk.
wrembelek1 Napisano 9 Kwiecień 2012 Autor Napisano 9 Kwiecień 2012 trudno mi się z tym zgodzić, bardziej przypomina krzyż. Komu można dać go do oceny?
Pytanie
wrembelek1
Proszę o pomoc. Znalazłam dawno temu w ziemi krzyżyk. Bardzo ciekawi mnie co to za krzyżyk? Można go powiesić lub postawić. Może jakiegoś żołnierza? przepraszam za jakość zdjęcia
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.