wrembelek1 Posted April 8, 2012 Author Posted April 8, 2012 Proszę o pomoc. Znalazłam dawno temu w ziemi krzyżyk. Bardzo ciekawi mnie co to za krzyżyk? Można go powiesić lub postawić. Może jakiegoś żołnierza? przepraszam za jakość zdjęcia
traper6 Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Fotka faktycznie marna. Szkoda że to było czyszczone.Czy możesz zrobić fotkę z profilu tego krzyża" ?Jeżeli nie masz takiej możliwości, to czy podstawa tego krzyża jest prosta, czy wygięta w pałąk" ?
wrembelek1 Posted April 9, 2012 Author Posted April 9, 2012 podstawa jest płaska tak żeby można go było postawic
traper6 Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 To mi bardziej wygląda na na mniej udaną kopię fibuly niż na krzyżyk.
wrembelek1 Posted April 9, 2012 Author Posted April 9, 2012 trudno mi się z tym zgodzić, bardziej przypomina krzyż. Komu można dać go do oceny?
Question
wrembelek1
Proszę o pomoc. Znalazłam dawno temu w ziemi krzyżyk. Bardzo ciekawi mnie co to za krzyżyk? Można go powiesić lub postawić. Może jakiegoś żołnierza? przepraszam za jakość zdjęcia
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.