sonicsquad Napisano 3 Kwiecień 2012 Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Oj tam oj tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2012 A co do poprzedniej to rzeczywiście zdjęcie często opisywane jako wersja W1A w której zabudowano klapy w miejsce slotów.Ale czas na nową i pytanie co to za twór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Kwiecień 2012 Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Ja od siebie dam wyraźniejszą fotkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Sonicsquad - rzekłeś A", powiedz i B". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Kwiecień 2012 Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Samolot jak mnie pamięć nie myli zwał się po prostu Lawrens. Była to latająca łódź o pół okrągłych bokach, dzięki którym fotograf oraz jego konstruktor George R. Lawrence mógł zamontować w nim aparat, i robić panoramiczne zdjęcia z dużej wysokości... Co do nazwy mogę się mylić, ale fotki wychodziły Mu świetne :)http://robroy.dyndns.info/lawrence/Images/e4.jpghttp://i.minus.com/jdLrebQXQH3NZ.jpeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Ja tam znam go jako Lawrence-Lewis A-1. Zadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Kwiecień 2012 Share Napisano 3 Kwiecień 2012 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 4 Kwiecień 2012 Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Teoretycznie wygląda jak Bücker Bü 181 Bestmann. Jednak wietrzę podstęp. Dlatego uważam że jest to szwedzki produkt Saab 91 Safir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Kwiecień 2012 Share Napisano 4 Kwiecień 2012 niestety :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
husky1 Napisano 4 Kwiecień 2012 Share Napisano 4 Kwiecień 2012 de Havilland TK 2 (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 5 Kwiecień 2012 Share Napisano 5 Kwiecień 2012 nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 5 Kwiecień 2012 Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Możliwości jest wiele.Np. czesko- słowacki Zlin Z-181. Chociaż podejrzewam nadal wietrząc haczyk EHAW Gomhouria, rodem z kraju piramid. I to jest mój typ. EHAW to Egyptian Heliopolis Aircraft Works, a była to nie mała produkcja dla kolesi w turbanach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 5 Kwiecień 2012 Share Napisano 5 Kwiecień 2012 nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 5 Kwiecień 2012 Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Anglik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 5 Kwiecień 2012 Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Podpowiedź :Zbudowany przed wojną :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 5 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2012 To zagrajmy w ramach podpowiedzi w 20 pytań. Europejczyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 5 Kwiecień 2012 Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Pewien szczegół powinien Was naprowadzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
husky1 Napisano 5 Kwiecień 2012 Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Podobny do Arado Ar 76 -tylko statecznik i podwozie inne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 6 Kwiecień 2012 Share Napisano 6 Kwiecień 2012 To nie to.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 6 Kwiecień 2012 Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Skandinavisk Aero Industri KZ.II Kupe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 6 Kwiecień 2012 Share Napisano 6 Kwiecień 2012 BRAWO!Zadajesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 6 Kwiecień 2012 Share Napisano 6 Kwiecień 2012 szczegółem z poprzedniej fotki był krzyżyk którego nie usunąłem :)Może zbyt mały? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 6 Kwiecień 2012 Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Ale dałeś uff :)A ode mnie coś prostszego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 6 Kwiecień 2012 Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Jeff kiedyś grał pięknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.