Tomasz70 Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Nie jestem w stanie zidentyfikować tego pasa. Wykonany z czarnej skóry, klamerka metalowa. Ciekawy sposób regulacji długości widoczny na zdjęciach. Tu długość maksymalna (ok. 83 cm)
Tomasz70 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Strona bardzo ciekawa i rozwojowa (pewnie jeszcze sporo można by dodać). Niestety, tego modelu tam nie znalazłem.Ad. sugastia ws. koalicyjki - ten trop jest raczej mylny. Skóra jest zbyt gruba, za sztywna (i to nie ze starości), żle by się układała na mundurze. Tak samo z tego powodu nie pasuje do ewentualnego podpięcia do futerału lornetki.
Tomasz70 Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Nie jestem w stanie zidentyfikować tego pasa. Wykonany z czarnej skóry, klamerka metalowa. Ciekawy sposób regulacji długości widoczny na zdjęciach. Tu długość maksymalna (ok. 83 cm)
Tomasz70 Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Ki czort? Szwajcar jakiś, czy co...? Ktoś już widział gdzieś coś takiego?
Question
Tomasz70
Nie jestem w stanie zidentyfikować tego pasa. Wykonany z czarnej skóry, klamerka metalowa. Ciekawy sposób regulacji długości widoczny na zdjęciach. Tu długość maksymalna (ok. 83 cm)
10 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.