Bezimienny Napisano 15 Marzec 2012 Autor Share Napisano 15 Marzec 2012 Podczas wczorajszej konferencji koncern Ubisoft zapowiedział wydanie nowej gry z cyklu Brothers in Arms. Z ujawnionych dotąd informacji wynika, że fanów serii czeka prawdziwy szok. Zamiast nacechowanej realizmem, taktycznej strzelaniny z gatunku FPS otrzymają coś, co konwencją przypomina skrzyżowanie filmu „Bękarty Wojny” Quentina Tarantino z komiksem. Według zapewnień deweloperów ze studia Gearbox Software, Brothers in Arms: Furious 4 ma być świeżym spojrzeniem na tematykę II wojny światowej.7 czerwca 2011, 13:06 • Olek (gry-online.pl) • gamescom 2011Podczas wczorajszej konferencji koncern Ubisoft zapowiedział wydanie nowej gry z cyklu Brothers in Arms. Z ujawnionych dotąd informacji wynika, że fanów serii czeka prawdziwy szok. Zamiast nacechowanej realizmem, taktycznej strzelaniny z gatunku FPS otrzymają coś, co konwencją przypomina skrzyżowanie filmu „Bękarty Wojny” Quentina Tarantino z komiksem. Według zapewnień deweloperów ze studia Gearbox Software, Brothers in Arms: Furious 4 ma być świeżym spojrzeniem na tematykę II wojny światowej.Zwiastun pokazany podczas trwających targów E3 w Los Angeles nie ujawnia zbyt wielu szczegółów poza tym, że po nowej odsłonie serii należy spodziewać się sporej dawki przemocy i niewyszukanego humoru. Gracze będą mieli okazję wcielić się w jednego z czterech żołnierzy: Stitcha, Crocketta, Choka lub Montanę. Każdy z nich obdarzony został innym umiejętnościami. Razem stanowią zaś wybuchową mieszankę, siejąc spustoszenie w szeregach nazistów.Z informacji opublikowanych na oficjalnej stronie internetowej wynika, że gra oferować będzie wciągającą kampanię główną z możliwością rozgrywki w 4-osobowej kooperacji, a także rozbudowanymi opcjami trybu multiplayer. Przeciwko tytułowej „wściekłej czwórce” stanie tajna broń Trzeciej Rzeszy – armia stworzonych w hitlerowskich laboratoriach żołnierzy.Premiery Brothers in Arms: Furious 4 należy spodziewać się w przyszłym roku. Gra ukaże się na komputerach PC oraz na konsolach Xbox 360 i PlayStation 3.http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=59676Tylko szkoda że nie kontynuacja Brother in arms Hell's Higway's np. jak idą na Berlin...:(ale i tak będę na nią czekał tak jak na Powstanie Warszawskie(Uprising 44) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 15 Marzec 2012 Share Napisano 15 Marzec 2012 No to się szykuje badziew, a pierwsze trzy były takie fajne, jedne z najlepszych - chyba najlepszy FPS w jaki grałem ( możliwość sterowania oddziałem, kierowania ogniem, różne drogi dojścia do celu) szkoda. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 22 Marzec 2012 Share Napisano 22 Marzec 2012 ktos451 jeżeli lubisz takie taktyczne to polecam Operation Flaspoint Dragon Rising 2 singleplayer fajny :).Jest do tego edytor misji dzięki któremu tworzymy przebieg misji , a także dodajemy wrogów budujemy okopy i się nawalamy :PP.Jest możliwośc grania na własnej mapie w multiplayer :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 22 Marzec 2012 Share Napisano 22 Marzec 2012 A co do Brothers in Arms to jestem zawiedziony :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 22 Marzec 2012 Share Napisano 22 Marzec 2012 Grałem chyba tylko w OPF zimana wojna (col war crisis - chyba tak się pisze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 23 Marzec 2012 Share Napisano 23 Marzec 2012 A Call of duty ? Mój tato wszystkie częśći ze mną przeszedł , Battlefield 2 i Bad Company 2 polecam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.