Krzysztal Napisano 9 Marzec 2012 Autor Share Napisano 9 Marzec 2012 Przeglądam teraz Flightradar24 i widzę, że żadnego A380 nie ma w powietrzu. Coś się stało i wszystkie linie wstrzymały loty, czy o co chodzi ? Macie jakieś informacje na ten temat ?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspiko Napisano 9 Marzec 2012 Share Napisano 9 Marzec 2012 właśnie w tej chwili UAE4 Emirates A-380 leci z Londynu do Dubaju godz.23.13 jest nad Czechami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztal Napisano 9 Marzec 2012 Autor Share Napisano 9 Marzec 2012 Faktycznie, czyli latają, a myślałem że wychwyciłem jakąś sensację :) Nie tym razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspiko Napisano 9 Marzec 2012 Share Napisano 9 Marzec 2012 Chyba nic się nie stało bo drugi- DHL A380 jest nad Słowcją w locie do Singapuru. Ale to przecież nie jest forum lotnicze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Marzec 2012 Share Napisano 9 Marzec 2012 Spokojnie. Chłopaki z Lotnictwa i okolic czuwają :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 10 Marzec 2012 Share Napisano 10 Marzec 2012 Skoro już zahaczyliśmy o A380 i Flightradar24, to taka scenka ukazała się moim oczom 30.01.2012.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism Napisano 10 Marzec 2012 Share Napisano 10 Marzec 2012 jest problem na polaczeniach wlokna weglowego z aluminium i to glownie w konstrukcji dzwigara( ?tak slyszalem), samo skrzydlo ma tez nietypowo duzy promien ugiecia skrzydel co ponoc znacznie komplikuje sprawe. taki technologiczny know- how z problemami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1962 Napisano 10 Marzec 2012 Share Napisano 10 Marzec 2012 to już pisałem-jest problem z pęknięciami w skrzydłach,wszystkie maszyny muszą iść do remontu,skrzydła robi UK do tego badziewia latającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.