Diakon227 Napisano 5 Marzec 2012 Autor Napisano 5 Marzec 2012 Z góry przepraszam za jakość zdjęć. Aparat odmówił współpracy więc robione komórką. Trzewiki znalezione w starej ziemiance z tego co mi wiadomo na pozycjach niemieckich. Proszę o pomoc w identyfikacji.
kloki Napisano 5 Marzec 2012 Napisano 5 Marzec 2012 czy oprócz podkówki w podeszwie były jakieś ćwieki? Wygladaja dosc przekonująco
Diakon227 Napisano 5 Marzec 2012 Autor Napisano 5 Marzec 2012 właśnie nie, nawet śladu w podeszwach nie widzę by jakiekolwiek były. Może jak dokładnie wyczyszczę to coś znajdę. Mam repliki SCHNURSCHUHE i z deka się różnią. Głównie brakiem ćwieków i krojem. Pasek skóry z tyłu buta ma oczko ułatwiające zakładanie, czego nie ma w replice. Szukałem podobnych w internecie lecz ciągle się różnią szczegółami. Jutro postaram się dokładnie obejrzeć podeszwy. Może zachowały się jakieś sygnatury
Diakon227 Napisano 9 Marzec 2012 Autor Napisano 9 Marzec 2012 czyli rozumiem że mam zamknąć temat? nikt nie udzielił mi odpowiedzi.
Pytanie
Diakon227
Z góry przepraszam za jakość zdjęć. Aparat odmówił współpracy więc robione komórką. Trzewiki znalezione w starej ziemiance z tego co mi wiadomo na pozycjach niemieckich. Proszę o pomoc w identyfikacji.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.