robgnia Napisano 4 Marzec 2012 Autor Napisano 4 Marzec 2012 Witam Koledzy czy ten talerz to podróba? Sam napis już daje dużo do myślenia.pozdrawiam
mkslask Napisano 4 Marzec 2012 Napisano 4 Marzec 2012 A to nie jest przypadkiem tego autora http://allegro.pl/talerz-z-kantyny-wh-hj-ss-wykopek-wykopki-gapa-i2181865637.htmlco to kupuje talerze z prl po 5zl
Tomasz70 Napisano 4 Marzec 2012 Napisano 4 Marzec 2012 No właśnie, to miałem powiedzieć - ta sama czcionka, te same wybijaki, te same talerze. Ale widzę, że ambicje rosną. Wcześniej były same gapy, potem dodał (dodała?) daty, teraz lecą Abaitslager". Niedługo pojedzie z FirerHauptskłartier"...
robgnia Napisano 4 Marzec 2012 Autor Napisano 4 Marzec 2012 WitamKoledzy ten talerz to niestety nie jest z aukcji alledrogo.Zrobiłem fotkę na giełdzie staroci gość chciał 40 zł jedynie co mi nie pasowało to nazwa arbait tak jak kolega Nadwojciech napisał pisze się arbeit.Nie byłem pewny co do pisowni więc sobie odpuściłem Pozdrawiam
Tomasz70 Napisano 19 Marzec 2012 Napisano 19 Marzec 2012 Producent jest niezwykle czujny - błąd został skorygowany!http://allegro.pl/talerz-swastyka-wermacht-ss-luftwaffe-i2216542375.htmlSkoro więc forum jest pod obserwacją, proponuję rozpocząć produkcję talerzy z symbolem V-7 i sprzedawać pod hasłem: Unikat! Rarytas! Tajny projekt III Rzeszy! Latające talerze!!!."
marg33 Napisano 19 Marzec 2012 Napisano 19 Marzec 2012 Też oglądałem te talerze na starociach".Lipa aż w oczy szczypie.Ale w Allegro są już także kantynowe kubki.Wytwórca rozwija się:).
robgnia Napisano 4 Marzec 2012 Autor Napisano 4 Marzec 2012 Witam Koledzy czy ten talerz to podróba? Sam napis już daje dużo do myślenia.pozdrawiam
Nadwojciech Napisano 4 Marzec 2012 Napisano 4 Marzec 2012 Powinno być arbeit a nie arbait. :)Ale i bez tego widać że lipa.
Pytanie
robgnia
Witam
Koledzy czy ten talerz to podróba? Sam napis już daje dużo do myślenia.
pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.