bjar_1 Napisano 29 Luty 2012 Autor Napisano 29 Luty 2012 Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co to. Kilkadziesiąt metrów od miejsca znalezienia zniszczony był Pz.Kpfw.IV, ale to równie dobrze może być coś powojennego...
bjar_1 Napisano 29 Luty 2012 Autor Napisano 29 Luty 2012 Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co to. Kilkadziesiąt metrów od miejsca znalezienia zniszczony był Pz.Kpfw.IV, ale to równie dobrze może być coś powojennego...
bjar_1 Napisano 29 Luty 2012 Autor Napisano 29 Luty 2012 a po odkręceniu górnej nakrętki ukazuje się nam taki ceramiczny tłoczek...
Luftlander Napisano 29 Luty 2012 Napisano 29 Luty 2012 Zawór bezpieczeństwa(?) jest Fińska firma produkująca podobne rzeczy AVS.
kapuchy Napisano 29 Luty 2012 Napisano 29 Luty 2012 odpowietrznik i jak najbardziej może być z tego PzKpfw
bjar_1 Napisano 29 Luty 2012 Autor Napisano 29 Luty 2012 Jakiej większej części to element? Może jakies szczegóły jeszcze, bo jestem totalnie zielony w temacie...
Pytanie
bjar_1
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co to. Kilkadziesiąt metrów od miejsca znalezienia zniszczony był Pz.Kpfw.IV, ale to równie dobrze może być coś powojennego...
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.