jillian Napisano 28 Luty 2012 Autor Share Napisano 28 Luty 2012 Niewiem czy w dobrym dziale, itd.Proszę o nie usuwanie. Specjalnie sie zalogowałam, z myślą ze ktoś mi tu pomoże. Otóż potrzebuje szybko pomocy.Czy ktoś wie , czy to można jakoś wyczyścić.?(nawiasem mówiąc.. to nie moje, chce komuś pomóc )a i sory za zaśmiecanie forum pierdołami, jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 28 Luty 2012 Share Napisano 28 Luty 2012 Nie bardzo widzę potrzebę czyszczenia tego,ale pewnie rozchodzi o nadanie połysku.Z uwagi na niską wartość/jakość nie pieścił bym się z tym i przeczyścił szczoteczką do zębów z cifem lub podobnym środkiem.Jeśli chcesz zostawić czernione zagłębienia to wystarczy trzeć o płasko rozłożoną ściereczkę z tymże cifem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 Albo kładziesz na szybie, bądź innej płaskiej powierzchni kawałek szmergla nr. 2000-2500, i kolistymi ruchami czyścisz ten wisiorek.PZdrPs. A tak swoją drogą to takie coś kosztuje ok. 3zł na każdym festynie...Ps.2 Niedługo na forum zaczną się pojawiać prośby o pomoc w wybraniu metody czyszczenia przypalonej patelni...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 Się zagalopowałem szmergiel= papier ścierny(najlepiej wodny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 Po co to wszystko ? W fosol na 10 sekund i będzie się świecić jak psu jajca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 2 Marzec 2012 Share Napisano 2 Marzec 2012 I będzie bidula kupować fosol specjalnie do wyczyszczenia jednego wisiorka hehePZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.