MarcinP Napisano 7 Marzec 2012 Share Napisano 7 Marzec 2012 Jaaa, gut, herr General", to może:Nie chwal dnia przed zachodem słońca"?albo Nie mów chop, póki nie przeskoczysz"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinP Napisano 7 Marzec 2012 Share Napisano 7 Marzec 2012 Ktosiu, zgadłeś, po co ja to południe dodawałem, toż po facjacie poznać :)Tak, Szwejk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 7 Marzec 2012 Autor Share Napisano 7 Marzec 2012 MarcinP - co do Jaaa..." to jeszcze nie to :) Jako podpowiedź dodam, że chodzi tu o coś z pośpiechem... ;)Co do drugiego obrazka - w tle ma rzekomo jechać StuG III :)Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 7 Marzec 2012 Share Napisano 7 Marzec 2012 może co nagle to po diable" , albo śpiesz się powoli"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 7 Marzec 2012 Share Napisano 7 Marzec 2012 wiem... pośpiech jest złym doradcą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 8 Marzec 2012 Autor Share Napisano 8 Marzec 2012 Witam RAJTAR! Tak, odpowiedź do Jaaa..." to Pośpiech jest złym doradcąPozdrawiam, K. PS: Czekamy na kat. wydarzenie :) Przecież to proste jest... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
getton Napisano 8 Marzec 2012 Share Napisano 8 Marzec 2012 Ile razy poseł Grodzka obchodzi Święto?2xdzisiaj Dzień kobieti w sobotęDzień mężczyzn ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 8 Marzec 2012 Autor Share Napisano 8 Marzec 2012 Fajny kalambur... :) Trzeba było tak szybko odpowiedzi nie pisać... Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 8 Marzec 2012 Share Napisano 8 Marzec 2012 Do drugiego obrazku to może bitwa o fabrykę traktorów w Stalingradzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 8 Marzec 2012 Autor Share Napisano 8 Marzec 2012 ktos451... nie wiem, jakim cudem, ale... dziesiątka :D Przy okazji, polecam film Wróg u bram" - klimat świetny - leciał ostatnio chyba na TVN... Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 8 Marzec 2012 Share Napisano 8 Marzec 2012 O filmie można podyskutować - ale nie ten dział (zresztą już o nim było), ale rzeczywiście on mi podsunął fabrykę traktorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 8 Marzec 2012 Share Napisano 8 Marzec 2012 Za maks 1h coś dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 8 Marzec 2012 Share Napisano 8 Marzec 2012 No, może nie mam tak ładnych obrazków jak kol. Krychus - ale myślę że się połapiecie - proste, jaki rozkaz dostał szeredowy Kowalski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 10 Marzec 2012 Autor Share Napisano 10 Marzec 2012 Prosimy podpowiedź :)Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 10 Marzec 2012 Share Napisano 10 Marzec 2012 dam zaraz lepsze skany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 10 Marzec 2012 Share Napisano 10 Marzec 2012 może teraz. Więc jaki rozkaz dostał Kowalski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaz41 Napisano 10 Marzec 2012 Share Napisano 10 Marzec 2012 Idź się utop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 10 Marzec 2012 Share Napisano 10 Marzec 2012 chodzi o wodę ale to nie to, jest to jedna z rzeczy niemożliwych do wykonania w wojsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaz41 Napisano 10 Marzec 2012 Share Napisano 10 Marzec 2012 idź okop się w jeziorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 10 Marzec 2012 Share Napisano 10 Marzec 2012 Dokładnie, zadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaz41 Napisano 10 Marzec 2012 Share Napisano 10 Marzec 2012 coś w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 10 Marzec 2012 Autor Share Napisano 10 Marzec 2012 Zawodowe sprzątaczki? :)Jaka kategoria? :)Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaz41 Napisano 11 Marzec 2012 Share Napisano 11 Marzec 2012 jest to jedna z rzeczy niemożliwych do wykonania w wojsku, he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 11 Marzec 2012 Share Napisano 11 Marzec 2012 Wyruchać sprzątaczkę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaz41 Napisano 11 Marzec 2012 Share Napisano 11 Marzec 2012 dodrze ,bo sprzątało kociarstwo.dawaj coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.